Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2018 17:28

DIM GROUP оголошує про старт продажів квартир у комплексі для життя "Новий Автограф"

 

8 жовтня 2018 р., Київ – Девелоперський холдинг повного циклу DIM GROUP оголошує про початок реалізації нерухомості в багатофункціональному житловому комплексі "Новий Автограф" за адресою: вул. Генерала Жмаченка, 26. З нагоди початку реалізації девелопер пропонує квартири вартістю від 18500 грн за кв. м.
"Новий Автограф" розташований на земельній ділянці загальною площею 1 га у мальовничому куточку Дніпровського району – поблизу парку "Перемоги". Генеральним планом проекту передбачено спорудження двох будинків на 708 квартир: один будинок складається з трьох секцій заввишки 18-22-26 поверхів, другий будинок - з однієї секції на 26 поверхів, підземного паркінгу з контролем доступу та упорядкованої прибудинкової території.

 

"При розробці проекту "Нового Автографа" ми врахували потреби наших потенційних мешканців і досвід спорудження "Автографа", тому ми віримо, що новий комплекс для життя стане затишним будинком для багатьох сімей. Цей комплекс створений для жителів, які люблять Дніпровський район з його парковими алеями і декоративними озерами, але хочуть якісно іншого, більш високого рівня комфорту житла та наявності розвиненої інфраструктури біля будинку", - прокоментував Керуючий партнер DIM group Олександр Насіковський.

 

Житловий комплекс "Новий Автограф" відрізнятиме принципово нова архітектура та застосування "концепції+" у плануваннях. Архітектурна концепція нового комплексу передбачає використання декоративної штукатурки і навісного вентильованого фасаду із застосуванням керамограніта, передових технологій будівництва і якісних матеріалів. Внутрішній двір у новому житловому комплексі, згідно з проектом, буде організований за принципом громадського простору без машин: із закритою територією, цілодобовою охороною та відеоспостереженням, зеленими насадженнями з елементами ландшафтного дизайну та комфортним простором для відпочинку мешканців. "Концепція+" у плануванні передбачає раціональне об'єднання зони кухні та вітальні, що дозволить розширити площу корисного простору.

 

Додатковою перевагою житлового комплексу "Новий Автограф" є його зручне розташування. У пішій доступності від нового комплексу розташовані 4 дитячих садки, 3 школи і 3 гімназії, 4 медичні заклади, декілька супермаркетів, спортивні майданчики й атракціони, а також метро "Дарниця". Житловий комплекс "Новий Автограф" буде введений в експлуатацію в IV кварталі 2021 р. Будівництво здійснюється згідно з дозволом на виконання будівельних робіт №ІУ113182430611 від 31 серпня 2018 р.

Відділ продажу
адреса: вул. Генерала Жмаченка, 28
телефон: +380(44) 490 26 26

Зараз ви читаєте новину «DIM GROUP оголошує про старт продажів квартир у комплексі для життя "Новий Автограф"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути