Ексклюзиви
понеділок, 19 червня 2017 15:23

Діти з Комаровського будинку-інтернату відпочинуть на морі на кошти компанії "Здоров'я"

Кращий дитячий відпочинок не дарма асоціюється з перебуванням на морі, адже солона морська вода, гарячий пісок і ласкаве сонце здатні загартувати маленьких відпочиваючих і зміцнити їх імунітет на весь рік. У вихованців Комаровського будинку-інтернату можливість оздоровитися і набратися яскравих вражень в компанії друзів з'явилася цього літа завдяки фармацевтичній компанії "Здоров'я", на кошти якої для особливих діток була організована поїздка на Азовське море.

  20 дітей з діагнозом ДЦП відпочили на Азовському морі
20 дітей з діагнозом ДЦП відпочили на Азовському морі

Відпочинок на Азовському морі стоїть на першому місці, коли мова йде про дітей з порушеннями опорно-рухового апарату. Адже в цій місцевості розташовані солоні озера з лікувальною гряззю, яка допомагає при захворюваннях суглобів і хребта, покращує обмін речовин, прискорює кровообіг у судинах. І, звичайно, припадає до душі безпечна глибина і тепла водичка знаменитого "дитячого" курорту.

Ось чому для поїздки 20-ти дітей з діагнозом ДЦП було обране селище Кирилівка на Азовському морі. Маленьких харків'ян комфортабельним автобусом доставили в пансіонат "Аркадія", де їм був виділений окремий корпус і організовано 4-разове харчування. Пансіонат знаходиться просто на березі моря і, що особливо важливо, він пристосований для дітей з обмеженими можливостями. Разом з дітьми знаходяться медсестри та вихователі Комаровського будинку-інтернату.

  Шефську допомогу вихованцям Комаровського будинку-інтернату компанія "Здоров'я" надає вже протягом п'ятнадцяти років
Шефську допомогу вихованцям Комаровського будинку-інтернату компанія "Здоров'я" надає вже протягом п'ятнадцяти років

"Якщо в звичайній родині про літній відпочинок на морі можуть подбати батьки, то для дитини з діагнозом ДЦП, яка живе в дитячому будинку, це майже нездійсненна мрія. Це відбувається по-перше, через нестачу державного фінансування, а по-друге, тому що досить не просто організувати такі особливі умови, що потрібні цим дітям. Добре розуміючи ситуацію, ми постаралися подарувати вихованцям Комаровського будинку-інтернату повноцінний відпочинок біля моря. Адже ці дітки щодня борються з важким захворюванням, і вони заслужили літню казку біля моря. Сподіваємося, що за час своєї захоплюючої подорожі вони зможуть не тільки зміцнити здоров'я, а й отримати незабутні враження", - підкреслив Олександр Доровський, генеральний директор фармацевтичної компанії "Здоров'я".

Шефську допомогу вихованцям Комаровського будинку-інтернату компанія "Здоров'я" надає вже протягом п'ятнадцяти років. За цей час силами одного з найбільших вітчизняних виробників лікарських засобів в Комаровському будинку-інтернаті було проведено капітальний ремонт, встановлено сучасне обладнання для стоматологічного кабінету, відкрито медичне відділення з фізіотерапевтичним кабінетом.

У 2016 році за ініціативи О. Доровського для дітей були організовані сеанси пет-терапії в Еко-парку Фельдмана, під час яких вони знайомилися з тваринами, каталися на конях.

Надалі компанія "Здоров'я" планує продовжувати робити все можливе, щоб життя особливих діток було якомога радіснішим і легшим.

Зараз ви читаєте новину «Діти з Комаровського будинку-інтернату відпочинуть на морі на кошти компанії "Здоров'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути