Ексклюзиви
вівторок, 19 листопада 2019 15:11

Чому вигідно замовити джинси Levi's у США або як можна економити на доставці в США

Чому вигідно замовити джинси Levi's у США або як можна економити на доставці в США

Багато молодих людей хочуть покрасуватися перед друзями красивими дорогими речами. Чому саме дорогими? У нашій країні склалася ситуація, що за справжні брендові речі слід віддати чималу суму.

Справжні брендові речі можна купити абсолютно недорого, допоможе в цьому доставка зі США. На американському ринку джинси Levi's знаходяться в средній ціновій категорії, і різниця між пропозицією в США і Україні може сягати 70% від вартості на користь покупця.

Перевірити правдивість слів може кожен, порівнявши середню вартість одягу в українських інтернет-магазинах і порталі Амазон.

Чому джинси Levi's варто купувати в США?

Основні причини – гарантія покупки справжньої брендової речі та доступніша ціна. Про останній критерій трохи детальніше.

Чоловічі джинси Levi's

У Україні класичною моделлю можна назвати Levi's Men's 501. Середня ціна 2200 гривень (близько 95 доларів на момент написання статті). На Амазон аналогічний лот в середньому оцінюється в 36 доларів, різниця в 60 доларів. Навіть враховуючи послуги посередників, економія буде не менше 40 доларів.

Жіночі джинси Levi's

Популярна в Україні жіноча модель. На Levi's Women's 505 Straight Leg Jean в Україні середня ціна 2000 гривень (85 доларів). Середня ціна аналогічного товару на Amazon близько 35 доларів дає можливість заощадити 50 доларів. Враховуючи послуги посередника, в чистому залишку лишається не менше 35 доларів (близько 850 гривень).

Дитячі джинси Levi's

Дитячий одяг сьогодні дійсно дорогий. Наприклад, Levi's Boys 8-20 510 Super Skinny Jeans в українському магазині обійдуться в 1200 гривень (близько 50 доларів). Середня ціна на даний товар на Амазоні – 20 доларів. Тобто, чистої економії з послугою доставки від посередника буде не менше 20 доларів. Можна замовити дві пари або заощадити 500 гривень.

Де купити джинси Levi's у США?

Сьогодні кожен користувач інтернету може здійснювати покупки, не виходячи з дому. Крім того, замовляти товари можна не лише в межах своєї країни, але також з-за кордону. Залишається лише зробити вибір, де замовити джинси Levi's.

1. Найоптимальніший варіант – це оформлення замовлення на офіційному сайті. Для користувача тут багато переваг: знижки, розпродажі, промо-коди, участь в акціях, безкоштовна доставка в межах США та багато іншого.

2. Інший варіант – це відвідати сайт Амазон. Цей майданчик має безліч переваг і дає можливість вибирати вподобаний товар із сотень пропозицій. Але при замовленні джинсів краще перейти в офіційний розділ Levi's.

3. Багато американців здійснюють покупки на сайті Zappos. Тут також можна знайти розділ з одягом бренду Levi's.

На жаль, дані варіанти підійдуть громадянам США або тим, хто має знайомих, на чию адресу можна оформити доставку. Що ж робити? Звичайно, скористатися послугами посередників. Кращим сервісом у цій сфері можна сміливо назвати сервіс USAinUA. Клієнтам пропонують вигідні та гнучкі ціни, надання допомоги в розмитненні, страховку, можливість повернення товару і багато іншого. Приємним сюрпризом стане послуга mail forwarding, що робить покупки ще вигіднішими.

Зараз ви читаєте новину «Чому вигідно замовити джинси Levi's у США або як можна економити на доставці в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути