пʼятниця, 14 травня 2021 11:28

Чим вигідний кредит під заставу нерухомості та де його отримати в Києві?

У сучасному світі багато хто вже для себе відкрив переваги заставного кредитування. Дехто ще сумнівається і вивчає, що отримає від такої позики. Хочемо звернути увагу, що кредит під заставу нерухомості в Києві, взятий в надійної компанії, такій як UniGroup, дає можливість:

Користуватися грошима зараз, а не відкладати мрії в довгий ящик.

Отримати велику суму грошей у одного кредитора, якої вистачить на впровадження в життя всіх планів.

При появі можливості погасити позику раніше, це можна зробити без комісій і штрафних санкцій.

Кредитні кошти можуть допомогти в досягненні багатьох важливих цілей.

Вигоди заставного кредитування

Велика частина працюючих у Києві людей проживає або в Київській області, або орендує житло. Це зрозуміло, адже ціни на квартири і будинки в столиці дуже високі. Також чимала вартість житлових і нежитлових приміщень в радіусі 40 км від межі міста. Гроші за такої цінової політики і нинішніх зарплат (навіть київських) на власне житло доведеться збирати кілька років, а то й десятиліть. Платити за орендовану квартиру чи кімнату також доводиться досить багато.

Чи є вихід з цього замкнутого кола? Так, розірвати його можна, якщо оформити кредит під заставу нерухомості в Києві. Завдяки взятим у борг грошам, є можливість жити в своїй квартирі та при цьому поступово виплачувати позику.

 

Бувають ситуації, коли вже є власне житло, зібрана певна сума грошей і хочеться її кудись вигідно вкласти. Депозит - це в більшості випадків лише можливість зберегти накопичені кошти, тому що ставка по ньому не перекриває навіть відсоток інфляції. Для отримання видимого ефекту від вкладень в дорогоцінні метали або цінні папери необхідні великі суми грошей. При цьому найчастіше процентні ставки по дивідендах не радують вкладників.

Купівля нерухомості - це вигідне капіталовкладення. Придбаний об'єкт можна використовувати в своїх цілях або здавати в оренду, отримуючи прибуток. Навіть якщо Ваших заощаджень ще недостатньо для того, щоб купити вподобане житло чи нежитлове приміщення, є можливість оформити позику і придбати вигідний варіант вже зараз. Здаючи додаткове майно в оренду, буде можливість погашати кредит під заставу нерухомості в Києві за рахунок орендарів. У разі, якщо Ви купуєте нерухомість для себе, у Вас з'явиться можливість вибрати потрібний варіант, а не той, на який вистачає грошей. При цьому Ви будете платити щомісячні платежі по кредиту, а не за наймане житло. Кілька місяців або років, протягом яких доведеться виплачувати позику, пробіжать швидко, проте взята за позикові кошти квартира залишиться у Вашій власності.

Гроші, отримані в кредит під заставу нерухомості в Києві, здатні стати тим важливим фінансовим "вливанням", яке дасть друге дихання Вашому бізнесу і допоможуть утримати його на плаву під час складної фінансової ситуації.

Де оформити заставну позику

Однак важливо ретельно вибирати кредитора, звертаючи увагу на умови надання позики. Наприклад, компанія "UniGroup" видає кредит під заставу нерухомості в Києві:

 

в сумі від 30 тис. грн до 50 млн грн;

під 1,5% на місяць;

на термін від 2 місяців до 5 років;

не вимагаючи надання довідки про доходи і несудимість;

позичальникам з неідеальною кредитною історією.

Детальну інформацію про умови кредитування Ви зможете отримати у менеджера компанії UniGroup. Зв'язатися з ним легко, зателефонувавши за номером на сайті компанії або замовивши зворотний зв'язок. Уточнивши всі нюанси щодо Вашого запиту, вже через 10 хвилин Вас повідомлять про результат.

Послуги надає ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ПАН КРЕДИТ" (код за ЄДРПОУ 40518384, свідоцтво про реєстрацію ФУ серія ФК № 770 від 07.07.2016 року). Ліцензія на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів) видана Нацкомфінпослуг розпорядженням №1310 від 25.04.2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Чим вигідний кредит під заставу нерухомості та де його отримати в Києві?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути