Ексклюзиви
середа, 13 жовтня 2021 14:48

Букмекерські додатки для IOS в Україні

Після розпаду Радянського Союзу перші букмекерські контори почали з'являтися в Росії і Україні. Однією з найпопулярніших українських БК є Паріматч, яка була заснована в Києві в 1994 році. В даний час Паріматч входить в першу п'ятірку українських БК. Українцям доступний не тільки сайт parimatch.com, але також додатки і мобільна версія парі матч, які дозволяють робити ставки зі смартфона з будь-якої точки, де є мобільне покриття.

Протягом досить тривалого часу в країнах колишнього СНД були відсутні будь-які законодавчі акти, що регулюють діяльність букмекерів. Однак, з розвитком мережі Інтернет, фінансовий оборот багатьох відомих БК став настільки великим, що чиновники не могли не звертати увагу на ті серйозні фінансові потоки, які проходять повз державну казну.

 

Ліцензування БК

Починаючи з десятих років, деякі країни колишнього пострадянського простору розробили і прийняли Закони, спрямовані на врегулювання діяльності букмекерів на території держави. Однією з перших такий закон прийняла Росія. Відповідно до російського законодавства, здійснювати букмекерську діяльність на території РФ можуть лише контори, які оформили ліцензію ФНС РФ. Всього таких БК в Росії існує двадцять.

Ухвалення аналогічного закону в Україні довгий час відкладалося через істотні протиріччя у поглядах на дану проблему різних партій і депутатських груп. Протягом декількох років з'являлися різні законопроекти, які знаходили, як своїх прихильників, так і супротивників. І лише влітку 2020 року був остаточно розроблений, прийнятий, і підписаний президентом України закон, який регулює діяльність гральних закладів в Україні, включаючи і роботу букмекерських контор.

Прийнятий закон вводить жорсткі вимоги на роботу азартних закладів, обмежує доступ лудоманам, а мережеві ресурси повинні працювати тільки в доменній зоні .uа, при цьому, знаходяться під забороною різноманітні лотереї, віртуальні ігри, в яких відбувається генерація випадкових чисел. Вартість української ліцензії на здійснення гральної діяльності становить 140 млн грн, термін дії - 5 років.

Однак, на відміну від Росії, на території України не відбувається блокування ресурсів, які не пройшли українського ліцензування. З цієї точки зору, українське законодавство набагато більш ліберельне. На даний момент лише одна контора - Паріматч оформила українську ліцензію, і працює в легальному правовому полі.

Мобільні додатки

Рейтинг букмекерських контор по популярності програм виглядає так

1. Паріматч
2. 1хбет
3. Фавбет
4. Фанспорт
5. Марафон

На частку цих БК припадає понад 80% всіх ставок, які робляться українцями.

З розвитком мобільного Інтернету все більшою і більшою популярністю користуються мобільні версії сайтів БК і мобільні додатки. Причому, багато гравців віддають перевагу саме другому варіанту, як більш надійному, простому і зручному.

Завантажити мобільні додатки для Андроїд і iOS можна з офіційного сайту букмекерської контори. Знайти і встановити ці додатки з Гугл Плей не вийде, оскільки, Гугл не розміщує додатки БК на своєму ресурсі, оскільки відносить їх до категорії азартних ігор.

Ні в якому разі не слід завантажувати мобільні додатки зі сторонніх ресурсів, оскільки, в такому випадку існує великий ризик установки шкідливої ​​програми, яка може компрометувати персональні дані користувача і красти гроші.

Зараз ви читаєте новину «Букмекерські додатки для IOS в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути