понеділок, 20 березня 2017 17:53

Безпека житла з захисною фурнітурою Rostex

Безпека житла з захисною фурнітурою Rostex
Якісна дверна фурнітура - основний аспект безпеки дому

Останнім часом побільшало пограбувань у квартирах, а в період весни та літа їх кількість збільшується, бо починається період відпусток. Кожна друга квартира чи будинок залишаються незахищеними. Щоб уберегтися, варто поставити якісні замки та фурнітуру Rostex.

"Фурнітура Rostex (встановлення тут) - це чеська фурнітура, яка зроблена спеціально для захисту помешкань. Вона ставиться зверху на замок і захищає серцевину замка. Виготовлена з такого матеріалу, який важко просвердлити, а якщо злодії намагаються це зробити, то накладка для захисту замка прокручується. Відповідно, відкрити безшумно двері не вдасться, - каже експерт з встановлення замків Юрій Поспішель. - Вона кріпиться двома або трьома стяжними болтами діаметром 8 мм. І тоді обмежується доступ до самої серцевини. Також можна ставити надійні хороші серцевини, які мають свій ряд переваг, захист від висвердлювання, захист від злому по центру".

Як кажуть самі майстри, замок це не те на чому варто економити. Тому радять поставити якісні замки: сейфові замки під ключ "метелик" або замки з підвищеною секретністю mul-t-lock чи Abloy.

"Замки mul-t-lock розроблено ізраїльською компанією. Їх вважають найнадійнішими в світі, додає Поспішель. – Вони закривають двері в чотири боки за принципом краба. Відімкнути такий замок неможливо. Але його можна вирізати, якщо якісний замок вставити в китайські металеві двері. Тож, надійний замок вимагає броньованих дверей, найкраще, якщо до замка йдуть двері, вкриті бронею Rostex . Система Abloy розроблена фінською компанією. За системою безпеки це унікальний замок, який створений на основі дисків, які обертаються по різних радіусах, завдяки ключу зі специфічними нарізками. У замку від 9 до 11 дисків, що мають специфічну "заточку" під ключ. Система блокування дисків не дозволить ні підібрати ключ ні відкрити замок ніякими іншими методами, а розробити ключ не візьмуться в жодній майстерні".

Обравши послуги компанії "Ремонтник" , ви дізнаєтесь як замінити замок та який підійде саме вашим дверям. Майстер допоможе підібрати якісний та надійний замок і правильно його встановить. Спеціалісти порадують замовника приємними цінами і високим сервісом обслуговування.

Зараз ви читаєте новину «Безпека житла з захисною фурнітурою Rostex». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути