Ексклюзиви
пʼятниця, 06 жовтня 2017 16:46

Безпека перш за все: українська компанія Finova представила систему "Розумний автомобіль"

Безпека перш за все: українська компанія Finova представила систему "Розумний автомобіль"
Українська компанія Finova представила систему Finova Connect, яка призначена для контролю автомобіля та діагностики його систем

Компанія Finova представила телематичну систему Finova Connect — комплекс обладнання і ПЗ, призначений для контролю автомобіля, діагностики його систем і екстреного оповіщення в непередбачених ситуаціях.

Розробники компанії Finova створили платформу "розумний автомобіль", яка дозволяє в режимі реального часу не тільки стежити за пересуванням авто, а й віддалено діагностувати роботу його систем. Технологія також дозволяє оцінювати поведінку автомобіля на дорозі, аналізувати манеру водіння і формувати рейтинги водіїв. Проект отримав назву Finova Connect.

Finova Connect — назва системи, яка складається з пристрою, що підключається в роз'єм OBD-II і додатка для iOS і Android.

Засновник Finova Євген Дєєв: "При створенні Finova Connect ми в першу чергу думали про безпеку. Наш "розумний автомобіль" не просто фіксує швидкість і маршрут — це вміє звичайний смартфон, — але здатний розпізнати пробої ходової, різкі прискорення, гальмування, агресивне маневрування, удари. Це особливо важливо, коли за кермом не саме власник, а хтось із близьких. Система завжди попередить про небезпечну ситуацію або дозволить переконатися, що з водієм і машиною все в порядку".

Для корпоративного сектора компанія Finova представила Finova for Business — хмарну CRM-систему для діагностики клієнтських автомобілів або контролю автопарків компаній. Отримати доступ до хмарної платформі Finova і використовувати сервіс на автомобілях клієнтів може будь-яка станція техобслуговування. Партнери Finova отримують доступ до системи безкоштовно.

Замовити Finova Connect можна вже зараз на офіційному сайті компанії Finova.ua. Кожен покупець можете отримувати в подарунок рік підписки на комплекс послуг, які надає служба підтримки.

Finova Connect для комунікації по каналу GSM співпрацює з компанією Kyivstar — оператор забезпечує найбільш повне покриття України якісним зв'язком.

Зараз ви читаєте новину «Безпека перш за все: українська компанія Finova представила систему "Розумний автомобіль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути