четвер, 13 серпня 2020 13:10

Без черг та стресів: як швидко та якісно пройти медогляд в школу чи дитячий садок

Незважаючи на карантинні обмеження, діти перед початком навчального року в школі чи дитячому садку все рівно повинні пройти обов'язковий медичний огляд.

Надзвичайно важливо регулярно слідкувати за своїм здоров'ям та здоров'ям дітей. Проте часто загальна підготовка до навчального року у тому числі і проходження медогляду стають для батьків і учнів справжнім стресом та купою змарнованого часу.

  У приватній клініці "Пульс" пропонують широкий спектр медичних послуг для дітей і дорослих
У приватній клініці "Пульс" пропонують широкий спектр медичних послуг для дітей і дорослих

"Донька йде у 3 клас. Відповідно маємо пройти повний медогляд. Для нас то цілі тортури, - жаліється киянка Світлана. - Із дитиною маю кілька днів у спеку їздити містом із відділення у відділення. Чекати довгі черги і сваритися із пенсіонерками, які "займали за тим чоловіком". Лякає і те, що у період, коли учні масово проходять огляди, лікарі недбало їх проводять, аби прийняти більше людей. Минулого року частина медиків просто поставили нам запис "Здорова" навіть не оглянувши доньку. Здати усі аналізи ми не встигли, я переживала, але у висновку отримала їх результати. Як так можливо? Виходить, дитина абсолютно не обстежена, а кілька днів втрачені. Довести, щось просто неможливо. Тебе не чують. Цього року вирішила, що таких помилок не допущу. Зараз епідемія і я хочу бути впевнена у здоров'ї доньки, тому комісію пройдемо у приватній клініці "Пульс" . Так уже давно робить моя подруга. Завжди лишається задоволена".

Саме послуги приватної клініки можуть бути ідеальним варіантом для людей, які хочуть отримати ретельний огляд професійних лікарів при цьому зберегти свій час та уникнути черг чи масових скупчень людей. У клініці "Пульс" пропонують широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих. При цьому застосовують сучасне медобладнання з Європи та Америки, що забезпечує точне діагностування та якісне лікування. Працюють у "Пульс" виключно досвідчені лікарі, які постійно продовжують вдосконалювати свої знання та вміння. Вони знають свою роботу і несуть за неї відповідальність.

Приємним відкриттям для батьків будуть спеціально розроблені пакети для обстеження до школи або дитячого садку. Це допоможе пройти повне обстеження швидко, а головне якісно.

Лікар педіатр визначить оптимальну для вашої дитини групу фізкультури, зробить пробу Руф'є та оцінить працездатність серця під час фізичного навантаження. Крім того, надасть довідку про профілактичні щеплення. Покроково вкаже, яких лікарів потрібно пройти, та які аналізи здати. При цьому дитину оглядатимуть відповідно до індивідуальних особливостей, а не стандартно прописаних інструкцій лікарів. Усі ці послуги включені в одну вартість.

Гарним бонусом буде затишна атмосфера та привітний персонал, який турбуватиметься про ваш комфорт.

Ліцензія № 2362 видана Міністерством охорони здоров'я України від 29.11.2019

Зараз ви читаєте новину «Без черг та стресів: як швидко та якісно пройти медогляд в школу чи дитячий садок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути