Ексклюзиви
понеділок, 11 вересня 2017 11:16

Азмол отримав замовлення на поставку масел до Іраку

Азмол отримав замовлення на поставку масел до Іраку
Ранее цього літа українське підприємство "Азмол" відновіло співпрацю з Азербайджаном, Таджикистаном и Узбекистаном

В кінці травня завод з виробництва моторних і компресорних масел "Азмол" в Бердянську вперше відвідав Raad Rafi Adel, представник іракської Khani company. Після екскурсії по виробництву і переговорів з українськими партнерами делегація зазначила великі перспективи для розвитку торгової марки в Іраку.

Візит представників Khani company на "Азмол" був продуктивним: після їхнього приїзду і презентації зроблено перше замовлення на 60 тонн з поставкою в Курдистан. Поставка в Ірак відбудеться найближчим часом. Також "Азмол" планує пройти сертифікацію і почати поставку в південному регіоні країни.

Це перший контракт української компанії з виробництва моторних і компресорних масел "Азмол" з іракським контрагентом. Раніше цього літа українське підприємство відновило співпрацю з Азербайджаном, Таджикистаном і Узбекистаном, для яких вже відвантажені перші замовлення. У серпні відбулося відвантаження продукції для Камбоджі - нового партнера "Азмол".

Відновлення та розширення міжнародних продажів відбувається завдяки британським інвестиціям в українське підприємство. Компанія Global Lubricants Ltd на чолі з Террі Дікен закінчила оформлення документів і приступила до управління українською заводом навесні 2017 року. У планах інвестора: модернізація виробництва, запуск нової лінійки продукції моторних і компресорних масел, збільшення штату.

Зараз ви читаєте новину «Азмол отримав замовлення на поставку масел до Іраку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути