Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2018 12:00

АЛЛО: інтерес до розпродажу року Чорна п'ятниця просто зашкалює!

  Компанія "Алло" розпочала підготовку до "Чорної п'ятниці" цього року завчасно
Компанія "Алло" розпочала підготовку до "Чорної п'ятниці" цього року завчасно

Найгучніший розпродаж року "Чорна п'ятниця" охоплює Європу й Америку вже півстоліття. Практично з початку і до кінця листопада весь рітейл починає гонки в найцікавіших і найвигідніших для покупців пропозиціях. І деколи знижки на затребувані товари доходять до 70-80%. В Україні це відносно нове віяння, але з кожним роком інтерес покупців до нього лише зростає.

Компанія "Алло" цього року почала підготовку до суперрозпродажу завчасно. В порівнянні з минулим роком, 2018-го кількість відвідувачів і попередніх реєстрацій побила всі рекорди! І це цілком розумно, адже саме під час листопадового розпродажу можна не лише дозволити собі те, що давно хотілося, але й заздалегідь підготуватися до новорічних свят, які зовсім не за горами.

Правила найголовнішого розпродажу року – прийшов, побачив і купив. Але не варто робити необдумані покупки. Важливо дізнатися про всі пропозиції ринку і лише потім робити свій вибір. Але якщо вам пощастило знайти те, що шукали, за дуже смачною ціною, не варто зволікати з придбанням.

Якщо ви з нетерпінням чекаєте початку "Чорної п'ятниці" в "Алло", яка стартує 23 листопада, рекомендуємо вам реєструватися прямо зараз. Що дає попередня реєстрація? По-перше, ви отримаєте доступ до розпродажу значно раніше, що дасть можливість вивчити всі цікаві пропозиції та зважено зробити покупку. А по-друге, вас чекає дійсно багато ексклюзивних товарів за неймовірними цінами. Але як завжди, кількість суперпропозицій обмежена і на всіх не вистачить. Тому отримати доступ до розпродажу раніше за всіх - дуже вагома перевага!

У цьому листопаді компанія "Алло" з любов'ю до своїх клієнтів зібрала найбільш "ядові" пропозиції в одному грандіозному розпродажі. Переходьте за посиланням, реєструйтеся і будьте одним з перших щасливчиків! Вдалих покупок!

Група компаній Алло — великий гравець українського ринку персональної електроніки, лідер на ринку смартфонів. Група об'єднує роздрібну мережу Алло (365 магазинів), інтернет-магазин allo.ua, дистриб'юторську компанію Цифротех. У своїх магазинах компанія офіційно продає пристрої Samsung, Xiaomi, Apple, Sony та інших міжнародних брендів.

Зараз ви читаєте новину «АЛЛО: інтерес до розпродажу року Чорна п'ятниця просто зашкалює!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути