середа, 22 листопада 2017 10:38

Як збільшити продажі вашого магазину

  Найпривабливіший варіант збільшення продажів інтернет-магазину - торговельні майданчики
Найпривабливіший варіант збільшення продажів інтернет-магазину - торговельні майданчики

Збільшити продажі інтернет магазину – мета, завжди актуальна для будь-якого власника. Який би не був обіг, збільшити продажі і прибуток хочеться кожному. І тим більше це важливо новим магазинам, які ще не напрацювали свою аудиторію і коло постійних клієнтів. Так як основними клієнтами інтернет-магазинів є користувачі інтернету, то методика збільшення продажів принципово не відрізнятиметься – або складне, дороге і дуже довге просування магазину в Інтернеті, або платна дорога реклама для інформування покупців, або використання торгових майданчиків (прайс-агрегаторів), що об'єднують товари багатьох магазинів і вже мають великий і стабільний приплив покупців.

Залишимо перший і другий шляхи професійним сеошникам і рекламістам, розглянемо третій шлях – торговельні майданчики. Цей варіант найпривабливіший - він найменш витратний, не вимагає негайних вкладень і при уважному підході здатний дати дуже швидкий комерційний результат.

На сьогодні одним з найсучасніших і модних ресурсів є Sladan.com.ua - портал реальних знижок та акцій на самі різні і затребувані товари: чоловіче та жіноче взуття, сліпони, побутова техніка або меблі. Він ефективний для покупців – адже сьогодні користувачам Інтернету не доводиться проводити порівняння вартості товарів вручну. Який би товар вас не цікавив, дороге чи дешеве взуття, одяг, техніка або товари для дому, агрегатор цін дозволяє відбирати найкращі пропозиції заданої категорії або окремої моделі. При цьому в ціні можна враховувати вартість доставки.

  Найпривабливіший варіант збільшення продажів інтернет-магазину - торговельні майданчики
Найпривабливіший варіант збільшення продажів інтернет-магазину - торговельні майданчики

Але ще більш ефективний такий ресурс для продавців, онлайн-магазинів. Для розміщення товарів достатньо зареєструвати магазин на сайті і розмістити прайс-лист. Якщо ви коректно підготували інформацію (опис, фото, умови), а ціни привабливі для покупців, ваші продажі можуть початися вже в той же день. Система Сладан дозволяє розміститися магазинам по 25 окремим категоріям, що охоплюють практично всі види товарів.

Процедура реєстрації нового продавця на ресурсі дуже проста і займає небагато часу: логін-пароль, умови використання, варіанти оплати (покліково, процент, абонплата). Потім інтернет-магазин завантажує свій прайс-лист в сервіс Sladan. Цей процес проходить в ручному або автоматичному режимі.

Етапи торгівлі:

• Підключення нового продавця і вивантаження товару
• Отримання порталом замовлення на товар
• Передача замовлення магазину для виконання
• Виконання замовлення: доставка товару покупцеві

Керувати кампанією продажів можливо через акаунт Sladan або оригінальний мобільний додаток для iOS або Android. Перші 30 днів для магазинів послуги сервісу надаються в тестовому режимі, безкоштовно. А якщо вам складно керувати компанією, допоможуть спеціалісти сервісу Sladan.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як збільшити продажі вашого магазину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути