Ексклюзиви
пʼятниця, 10 березня 2017 13:55

Як вибрати якісну парасольку

Весна не вбереже від раптових змін погоди. Сонячні дні раптово змінюються дощами, а то й проливними зливами. І для тих хто не має яскравого аксесуару парасолі — саме час її придбати.

Як вибрати якісну парасолю, та чи треба за нею йти у спеціалізований магазин. Розкаже спеціаліст з продажу парасольок Альона Янкова.

"Раджу купувати парасолю в інтернет-магазині Зонти. Кожна модель сфотографована, написані її розміри, привілеї, механізм. Тут найяскравіші та найсучасніші моделі, які лише можна уявити. Є вибір моделей для всієї родини. Зокрема: чоловічі, жіночі та дитячі. Навіть прийшовши в магазин не вдасться розкрити всі моделі і подивитися зображення. А тут можна гортати різні моделі годинами", - каже Альона.

Парасолька хороший подарунок близьким та знайомим, адже вони серед лідерів аксесуарів, які найчастіше губляться. Мокру парасольку не кинеш у сумку та не поставиш до кишені. Тому їх забувають у транспорті, в аудиторіях, магазинах. А ще фахівці переконані, що існує мода на парасольки, яка щороку змінюється.

"Зараз у моді яскраві парасольки, але ще три роки тому у моді були чорні. Перш ніж вибрати парасолю раджу звернути увагу на спиці. Їх роблять із алюмінію, сталі та скловолокна. Найчастіше не витримують вітер алюмінієві. Тому краще брати скловолоконні зі стальною системою. Є спеціальні парасолі з системою "антивітер". Спиці там зроблені так, щоб система не ломалась. Велику роль грає купол парасолі. Найкращі з поліестеру. Він швидко сохне і не пропускає воду", - додала Альона.

Ціна на парасолі залежить від величини куполу та механізму. Складені механічні коштують дешевше. Напівавтомати — дорожче. Найбільш популярна жіноча парасоля - напівавтоматична з поліестровим куполом. Традиційні чоловічі парасолі — тростинки. Така парасоля виглядає більш статусно.

"Парасолю, так само як взуття і сумочку підбирають під одяг та настрій. Чоловік в темному одязі повинен мати чорну парасолю. Під світлий одяг чи на романтичну прогулянку - більш яскраву парасолю. Так само у жінки. Під червоний плащ чи куртку повинна бути відповідна парасоля".

В інтернет-магазині zonty.com.ua можна придбати не лише парасолю а й шарф у тон аксесуару.

 
Зараз ви читаєте новину «Як вибрати якісну парасольку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути