середа, 27 грудня 2017 14:42

Як вибрати тамаду на весілля

Як вибрати тамаду на весілля
При виборі ведучого слід орієнтуватися на кількість і склад гостей

Коли плануєте розкішне весілля, майте на увазі - все, що ви запланували і гарно розставили на свої місця може піти шкереберть завдяки єдиній людині на весіллі – тамаді. Як вибрати ведучого весілля? Адже на ринку безліч пропозицій, як не натрапити на шахрая чи зануду. І як відгуляти весілля з шиком, щоб кожен гість залишився з хорошим настроєм.

Тамада на весілля Київ обирається одразу після того, як визначились з фото та відео оператором. На тамаду варто відкласти 6-8% від загального бюджету весілля. Економити і шукати найдешевших не варто, якщо не хочете отримати старезних конкурсів і ведучого, який буде частувати "бородатими" тостами і привітаннями.

При виборі ведучого слід орієнтуватися на кількість і склад гостей. "Хлопчик- запальничка" підійде для молодіжного весілля. Зал на 150 людей, де серед гостей партнери батьків по бізнесу, зможе утримати лише дорослий, досвідчений, авторитетний тамада.

Для великої кількості гостей підійдуть двоє ведучих.

Не переглядайте два десятки ведучих, після п'ятого, ви вже не згадаєте першого, а до останнього взагалі забудете нащо це затіяли. Достатньо обдзвонити 5-6 людей, але з перевіреного сайту. При цьому достатньо буде зустрітися з трьома.

Заздалегідь підготуйте питання на обдзвони і на зустріч. Так ви зекономите свій час і чітко зрозумієте, хто вам підходить, а хто ні.

Пам'ятайте, що медійність і відомість не гарантія якості, але гарантія високої вартості.

Підпишіть договір з ведучим та запитайте чи потрібне додаткове обладнання, таке як екран, проектор та інші речі.

Складіть детальний список гостей, де вкажіть імена, як до них звертатися, ким вони вам доводяться і якийсь цікавий факт із їхнього життя.

Це дозволить оживити вечір і гостям стане приємна така увага. Складіть таймінг весілля, тобто чітко пропишіть, коли варто сідати за стіл, йти танцювати чи проводити якийсь обряд. Зробити це найкраще з ведучим.

І насамкінець, щоб визначитись остаточно чи то ваш ведучий, не варто дивитися безліч відео, а напроситися на найближче свято, яке він проводить. Відео це робота відеооператора та монтажера, а відчути атмосферу та ведучого можна виключно під час свята.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати тамаду на весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути