Ексклюзиви
вівторок, 08 січня 2019 09:30

Як вибрати автоматику для воріт

Гараж являється будинком для вашого автомобіля. Можна згадати, що раніше гаражі закривали дверима, звареними з металу та нагадували швидше погріб, а всередину через щілини задував вітер, потрапляла волога, все сиріло, з'являвся неприємний запах.

Інша справа автоматика для воріт, що коштує хоч і дорожче, але різниця цілком компенсується, оскільки це захист не лише від вологи й пилюки, а й зайвої теплоізоляції.

  Автоматичні ворота можуть підніматись вгору, або збиратись збоку, в залежності від типу гаража
Автоматичні ворота можуть підніматись вгору, або збиратись збоку, в залежності від типу гаража

Особливості встановлення автоматики для воріт

Автоматичні ворота встановлюють по направляючих. Вони можуть підніматись вгору, або збиратись збоку, в залежності від типу гаража. Якщо будуєте гараж, то звісно, краще одразу врахувати особливості для встановлення воріт:

• ширина дверей не більше 5 метрів;
• висота дверей не більше 3 метрів;
• від стіни до дверного відкосу повинна бути стіна не менше 1,2 метри.

Якщо ці всі параметри не дотримані, то ворота встановити можна, але вони будуть коштувати дорожче.

  Автоматичні ворота можуть підніматись вгору, або збиратись збоку, в залежності від типу гаража
Автоматичні ворота можуть підніматись вгору, або збиратись збоку, в залежності від типу гаража

Де, найкраще, придбати автоматику для воріт?

Встановивши автоматичні ворота Сизам ваше життя значно полегшиться, особливо в холодну пору року. Адже, перш ніж заїхати додому ви зазвичай ставали перед домом та йшли відкривати ворота. З автоматикою це можна зробити натисканням кнопки.

Спеціалісти компанії–виробника автоматичних воріт в Дніпрі Сизам працюють на ринку вже понад 20 років. Компанія має власне виробництво усіх типів воріт, а автоматику для воріт купують у перевірених виробників, що сильно спрощує життя споживачам. Якщо ви вирішили змінити ворота у вже існуючому гаражі, або збудувати новий гараж чи паркан, зверніться до спеціалістів компанії. Вони проведуть усі заміри, самі обрахують необхідне обладнання та встановлять його. Також допоможуть з вибором автоматики для всіх типів воріт:

• відкатних;
• розпашних;
• гаражних секційних;
• промислових.

Секційні ворота закриваються і відкриваються руками. Тому чимало споживачів спершу купують ворота, а автоматику докуповують пізніше. Але пульт у ваших руках – запорука комфорту. Особливо це відчувається в дощову чи снігову погоду. При купівлі автоматики слід враховувати: чим більші ворота, тим більша їх вага і тим більш потужний двигун потрібен щоб їх підіймати. Гарантія на автоматику становить близько року. Двигун можна вибрати з ремінною чи ланцюговою передачею. По якості вони приблизно однакові, хоча спеціалісти вважають, що ланцюгова передача більш надійна, але ремінна більш тиха.

Основними ж виробниками автоматики для воріт, являються такі бренди, країн Китаю та Італії, як AN Motors, Алютех, Nice, Came, BFT.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати автоматику для воріт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути