четвер, 20 грудня 2018 10:21

Як вибрати агентство нерухомості в Києві

  Розповіли, як вибрати агентство нерухомості, яке буде з вами співпрацювати і дослухатись до ваших побажань
Розповіли, як вибрати агентство нерухомості, яке буде з вами співпрацювати і дослухатись до ваших побажань

Практично кожен житель Києва зіштовхувався з роботою агентств нерухомості. Адже, хоча б раз у житті, знімав чи здавав житло, купував його чи продавав. І ви, вже, напевно, знаєте, що в цій галузі є різні фахівці. Отож, якщо вам потрібно продати, купити чи здати в оренду або винайняти житло у Києві, вам не обійтися без агенції нерухомості.

Але як вибрати агентство нерухомості, яке буде з вами співпрацювати і дослухатись до ваших побажань, а не створювати вам головний біль?

Кияни, перш ніж обрати агенцію нерухомості, зазвичай продзвонюють кілька і обирають те, де найнижчий відсоток. Але це неправильно, адже низький відсоток не є гарантією надання якісних послуг.

Найкращий показник роботи агенції нерухомості - репутація серед клієнтів. Якщо агентство працює на ринку понад 5 років, то про нього можна знайти чимало відгуків у соцмережах. Віддайте перевагу компанії, яка стабільно працює на ринку.

Агентство нерухомості sinai-dom.kiev.ua в Києві працює понад десятиліття. При цьому має відгуки більше як 2 тисяч задоволених клієнтів.

Зверніть увагу на кваліфікацію працівників. Поговоріть із ними, щоб зрозуміти для себе, чи розбирається фахівець у підготовці документів, чи знає він як грамотно, точно та без зайвих питань оформити необхідні папери.

Зверніть увагу на офіс компанії. Якщо агенція працює лише в телефонному режимі, то скоріш за все це агенція-одноденка. Потенційно хороші компанії мають свій сайт і хорошу технічну базу.

В агенції "Сінай" є великий спектр послуг нерухомості. Агенція працює на перспективу і ви не розчаруєтесь, побачивши на сайті дуже гарну квартиру за хорошою ціною, яка в результаті виявиться жахливою хрущівкою без ремонту і сантехніки. Житло тут перевіряється і виставляються реальні фото, що суттєво скорочує час пошуку. При цьому ціни на послуги не завищені, а відповідають вимогам ринку. Сильно занижений чи навпаки завищений прайс повинен насторожити потенційного клієнта. Компанія, яка не володіє ситуацією на ринку може бути некомпетентна і в інших питаннях на ринку нерухомості.

Агенство "Сінай" рекомендує довіритись професіоналам.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати агентство нерухомості в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути