четвер, 23 листопада 2017 13:20

Як придбати матеріал для оббивки без стресу

У вас є старенький, але улюблений диванчик, на якому оббивка не "першої свіжості" і ви давно б його оновили, але не знаєте як? Магазини тканин вас стомлюють, а нав'язливі продавці пропонують зовсім не те, чого б вам хотілося. та й знаходяться магазини не завжди в зручному районі і відкриті в не зручний час, а невеликий вибір матеріалів і ціни не завжди радують. То ж як поєднати приємне з корисним, щоб догодити собі і зробити це в зручний час. Фахівці радять завітати на сайт obivka.pp.ua що спеціалізується в продажу меблевих матеріалів.

  Кілька порад як обрати правильну оббивку для меблів
Кілька порад як обрати правильну оббивку для меблів
Купити матеріал для оббивки в інтернет-магазині можна за такими критеріями як: створення нового інтер'єру або добір раніше придбаного товару в тому ж магазині, бажано маючи номер минулого замовлення для звірки артикула.

Підібрати десь придбаний матеріал або під оббивку на меблях, практично неможливо, так як монітор не відображає реальні відтінки і структуру полотна, тобто відтінок залежить від налаштувань вашого монітора.

Інтернет-магазин "ОБИВКА" пропонує понад 600 видів оббивних матеріалів з реальними фотографіями оббивки, максимально наближених за кольором, але не забувайте що відтінки можуть відрізнятися, в залежності від налаштувань вашого монітора.

Зверніть увагу, що ми для Вашої зручності здійснюємо доставку меблевої тканини і штучної шкіри на день оплати в 12:00 з понеділка по п'ятницю, транспортними компаніями: Нова пошта, Делівері та Інтайм.

  Кілька порад як обрати правильну оббивку для меблів
Кілька порад як обрати правильну оббивку для меблів

При замовленні товару на сайті, ми перевіряємо кількість метражу на відсутність резервування і протягом 15 хвилин відправляємо СМС-підтвердження про наявність товару на складі, а вже після цього рекомендуємо оплачувати рахунок протягом 24 годин, так як можуть змінитися залишки по складу.

Сподіваємось, що дані поради, допоможуть заощадити гроші, час і звичайно ж Ваші нерви.

Приємних покупок.

Зараз ви читаєте новину «Як придбати матеріал для оббивки без стресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути