Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2019 15:22

Як повернути пристрасть у відносини

Як повернути пристрасть у відносини
Повернути пристрасть у відносини можна, завітавши у інтернет магазин інтим товарів Перчинка

Ви прожили у стосунках кілька років і все частіше почали чути відмовки "Давай завтра", "Потім", "Болить голова", і через це у вас з'являються незрозумілі думки? Поспішати з висновками не потрібно. Повернути пристрасть у відносини можна, завітавши у інтернет магазин інтим товарів Перчинка.

"Найчастіше небажання жінки займатися сексом викликане зниженням лібідо. Тому їй потрібно допомогти. Існує думка, що чоловік збуджується за 5-7 хвилин, а жінці потрібно до 20 хвилин. Але будьте певні, якщо жінка не хоче сексу, вона зробить все, щоб сигнал збудження до неї не надійшов", - запевняє сексолог Олександр.

Зарадити ситуації можна завдяки сучасним пристроям, які допоможуть не лише додати "перчика" у стосунки, а й зблизитися, стати відвертішими. Це можуть бути пристрої, які використовують пари, у випадку коли обоє партнерів користуються спільним вібратором.

Також існують спеціальні смарт-вібратори - це безшумні вібратори, якими можна керувати за допомогою спеціальної програми на смартфоні. Причому, керувати пристроєм можете як ви самостійно, так і ваша половинка, а підключитись до керування можна з будь-якої точки світу за допомогою інтернету.

Як підібрати вібратор для жінки

Вибирати вібратори та інші секс-іграшки зручно саме в інтернет-магазині. Адже вам не доведеться пояснювати консультанту, що саме і для чого вам потрібно.

Але перш ніж приступити до вибору, слід знати, що найкраще збуджує вашу половинку. Основними критеріями при виборі вібратора є:

• Визначтесь, ви бажаєте обрати комбінований вібратор чи вібратор для стимуляції конкретної точки.
• Ціна. При виборі жіночого вібратора ціна залежить від кількості функцій, які виконує пристрій. В середньому від 1 до 5 тисяч гривень.
• Матеріал, з якого виготовлений вібратор. Найкращим буде латекс, силікон та біоскін - матеріал, який нагадує шкіру.

Крім вібраторів, секс шоп Perchinka зібрав для вас чимало приємних доповнень, які зроблять ваші майбутні стосунки цікавішими, незабутніми.

Біля кожного товару є деталізований опис, по якому можна зрозуміти: що саме і для чого використовувати. До того ж можна переглянути різні напрямки, які вас цікавлять. Зробивши замовлення у будь-який зручний час, Вам доставлять товар Новою поштою, а вмiст посилки буде надійно приховано і ніхто не дізнається, що саме у ній.

При цьому клієнти інтернет магазину Перчинка отримують свої замовлення надзвичайно швидко.

Зараз ви читаєте новину «Як повернути пристрасть у відносини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути