Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2018 11:06

Агроіндустріальний холдинг МХП став генеральним спонсором Operafest Tulchyn-2018 і долучився до грандіозного дійства світового масштабу

За підтримки агроіндустріального холдингу МХП на Вінниччині вдруге пройшов унікальний триденний нон-стоп фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN-2018, який зібрав гостей зі всієї України. Ексклюзивні постановки за участю зірок світової опери, яскраві селфі-зони, приголомшливі арт-простори, нічні кінопокази, вогняні та 3D-mapping show, пункти продажу різноманітних смаколиків — сюрпризів цього року організатори приготували чимало.

  Холдинг МХП став генеральним спонсором Operafest Tulchyn-2018
Холдинг МХП став генеральним спонсором Operafest Tulchyn-2018

МХП вдруге виступив генеральним спонсором OPERAFEST TULCHYN-2018. Компанія, як представник соціально відповідального бізнесу, приділяє значну увагу суспільно важливим, корисним проектам, що ведуть до покращення рівня життя як окремих громад, так і країни в цілому. OPERAFEST TULCHYN — саме такий проект, реалізація якого привертає увагу світової оперної спільноти та прихильників мистецтва до міста Тульчин Вінницької області. Захід сприяє розвитку туризму, а також підвищує цінність історико-культурного надбання регіону.

"МХП вдруге підтримує організацію OPERAFEST TULCHYN. Висока суспільна мета, яку переслідують організатори фестивалю, спрямована на розвиток краю, що відповідає цілям соціальних ініціатив холдингу. Це проект, у якому компанія бачить потенціал, тому було прийнято рішення підтримати OPERAFEST TULCHYN і цьогоріч. Торік сума вкладень холдингу склала понад 1 млн гривень. У 2018 році ми збільшили фінансування до 2,5 млн грн. Тульчинський район — пріоритетний для МХП, адже тут розташовані виробничі потужності компанії. Завдяки таким ініціативам українці можуть відкривати для себе мальовничі куточки нашої країни і знайомитися з новими оперними жанрами", — зауважила Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом і комунікацій МХП.

  Холдинг МХП став генеральним спонсором Operafest Tulchyn-2018
Холдинг МХП став генеральним спонсором Operafest Tulchyn-2018

Грандіозний ІІ Міжнародний оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN-2018 проходив 8-10 червня у "подільському Версалі" — Палаці Потоцьких у Тульчині. Цій події немає аналогів в Україні. Цьогоріч фестиваль зібрав понад 40 тис. глядачів та очолив ТОП культурних подій року за версіями більшості незалежних ЗМІ Вінниччини та України. Тульчин вдруге дивував гостей прем'єрами оперних постановок. Зокрема, світові оперні зірки вперше презентували неординарну "містичну" виставу "Дон Жуан", що була створена спеціально до фестивалю.

Гостей вражала масштабна сцена, яка об'єднала більше 500 артистів, виконання усіх арій наживо за участю зірок оперних театрів світу, креативні арт-простори і селфі-зони, нічні кінопокази, вогняне і 3D-mapping show на завершення заходу. Також учасники заходу куштували смаколики та прохолодні напої. На території проведення фестивалю МХП облаштував пункт продажу з продукцією власного виробництва "Апетитна", де гості заходу ласували смачними стравами, не пропускаючи жодного дійства.

Підприємства МХП і компанія загалом активно долучаються до соціально важливих проектів у регіонах своєї присутності. Лише торік сума інвестицій МХП у соцсферу склала понад 110 млн грн. Зокрема, на культурні та спортивні заходи по всій Україні було надано 10 млн грн. ОPERAFEST TULCHYN — це ще один крок до розвитку сучасної європейської України, формування національної культури та сприйняття українців як талановитої і культурно багатої нації. Підтримка проекту з боку МХП є одним з векторів соціально відповідальної роботи задля розвитку України і поповнення її культурного надбання.

  Холдинг МХП став генеральним спонсором Operafest Tulchyn-2018
Холдинг МХП став генеральним спонсором Operafest Tulchyn-2018

Інформаційна довідка

МХП – провідний виробник курятини в Україні з найбільшою долею на ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів. МХП володіє та контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових і олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів'я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м'яса птиці (зокрема через партнерські брендовані точки).

МХП також займає провідну позицію в рослинництві: кукурудзу МХП вирощує для виробництва комбікормів, а інші культури – пшеницю, ріпак тощо – продає третім особам. МХП орендує сільськогосподарські угіддя, які розташовані здебільшого в родючих чорноземних регіонах України.

З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.

Зараз ви читаєте новину «Агроіндустріальний холдинг МХП став генеральним спонсором Operafest Tulchyn-2018 і долучився до грандіозного дійства світового масштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути