Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2007 17:28

Звільнився начальник полтавської обласної міліції Михайло Вершняк

У Міністерстві внутрішніх справ 24 грудня представили нового міністра Юрія Луценка. А наступного дня начальник управління міліції в Полтавській області генерал-майор Михайло Вершняк написав рапорт про звільнення за власним бажанням.

— Пішов у відпустку на три місяці, — каже Юрій Сулаєв із центру зв"язків із громадськістю обласного міліції. — Михайло Іванович два роки не був у відпустці. Сказав, нарешті Різдво зустріне з родиною.

Ім"я нового начальника обіцяють оголосити за кілька днів.

— Ми знаємо про це лише на рівні чуток, — запевняє Сулаєв.

Нині обов"язки головного правоохоронця області виконуватимуть дві особи — заступники начальника Олександр Плужник та Олександр Калінін.

Начальником міліції Полтавщини Михайло Вершняк пропрацював 11 місяців. До цього був заступником начальника управління міліції Київської області, начальником кримінальної міліції.

— Михайло Іванович — справжній міліціонер. Трудоголік. Жорсткий, але в наш час це потрібно, — зауважує начальник одного з райвідділів, просить не називати його. — Він підтягнув матеріально-технічну базу. Основний акцент спрямував на шефську допомогу і профілактику.

Народився Вершняк 1957 року в селі Сель-Слобода Чернігівської області. Одружений з учителькою Ольгою Прокопівною, має доньку Ганну та сина Вадима.

Зараз ви читаєте новину «Звільнився начальник полтавської обласної міліції Михайло Вершняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути