середа, 09 січня 2008 15:53

Жителям Кірового привозитимуть товари на замовлення

Другий тиждень у Кіровому Кобеляцького району працює новий магазин продуктів і продовольчих товарів Кобеляцького споживчого товариства. Крім нього у селі є ще два приватні магазини.

Крамницю на 50 кв. м відкрили в приміщенні сільського клубу. Працює вона щодня до 18.00–19.00. Вихідними, коли у клубі дискотека, — до 23.00. У приміщенні поставили п"ять столиків.

Продавців двоє — Таміла Пікуль та Наталія Виноградна, які мають кількарічний досвід роботи в торгівлі. Працюватимуть позмінно, без перерви.

Ціни на товари в магазині такі ж, як і в крамницях райцентру та сусідніх сіл. Хліб — 1,8–1,9 грн, яйця — 6–6,6 грн за десяток, ковбаса — від 11,8 грн за кг. Брусочок мила продають за 90 коп. Жіночі рукавички — 3,7 грн.

Особливим попитом у перший день роботи магазину користувалися штучні квіти. Ціна гілочки — 2 грн. Ті, що вішають на стіну, — 4,5. Тож продавець Таміла Пікуль зробила перший запис у зошиті замовлень: "привезти штучні квіти".

— Завозитимемо необхідні продукти чи продовольчі товари на замовлення, — говорить голова правління Кобеляцької райспоживспілки Світлана Хмілевська. — Продукти харчування будуть свіжими, хліб пектиме Кобеляцький хлібозавод.

— У магазині є всі товари першої необхідності. Добре, якби завезли ще шкарпетки, тапочки, цвяхи, — каже місцева пенсіонерка Діна Омельченко. — А влітку можна було б і цементом торгувати. Легше ж звідси його забрати додому, ніж наймати машину в райцентр.

Навесні споживче товариство планує відкрити магазин і в селі Іванівка Кобеляцького району.

Зараз ви читаєте новину «Жителям Кірового привозитимуть товари на замовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути