вівторок, 24 червня 2008 18:34

Збудують вісім котеджів для заможних сімей

Депутати Полтавської міськради 19 червня відвели підприємцеві  Чередниченку 1,6 га землі під будівництво таун-хаузів. Це буде містечко з дво- і триповерховими котеджами. На вул. Нікітченка в мікрорайоні Сади-2 планують звести вісім таких будинків.

— Аналогічне житло використовують у Європі. Це будинок із газоном навколо, як в Англії. Комплекс розрахований на заможних людей, — розповідає мер Полтави Андрій Матковський, 43 роки.

В обмін на земельну ділянку підприємець зобов"язаний витратити 1 млн грн на благоустрій трьох міських парків. 200 тис. грн — на парк воїнів-інтернаціоналістів, 150 тис. грн — на алею журналістів, інше — на парк в авіамістечку. Сквери повністю реконструюють, покладуть там плитку, поставлять лавочки, зроблять освітлення і посадять нові дерева.

На території містечка з котеджами збудують кілька дитмайданчиків, автостоянки, парк і газони з квітниками. Воно не буде ізольованим, але його охоронятимуть.

Площа однієї квартири в будинку становитиме від 120 кв. м.

Зараз ви читаєте новину «Збудують вісім котеджів для заможних сімей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути