Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 18:24

Замість дитячого майданчика збудують багатоповерхівку

У місті Комсомольськ на вул. Конституції хочуть знести дитмайданчик та збудувати елітний чотириповерховий будинок на вісім квартир. Місцева влада дала дозвіл інвесторові на роботи. Жителі сусідніх будинків проти. 15 травня відбулися громадські слухання.

— На місці дитячого майданчика будинок все одно не влізе, — обурюється житель сусідньої багатоповерхівки Роман Тесля. — Обіцяють замість цього майданчика збудувати новий, європейський. Але ж його нікуди ставити. Хіба що замість стоянки для машин, біля дороги.

Комсомольчани переймаються, що через новобудову також можуть знести спортмайданчик навчально-виховного комплексу ім. Л. Бугаєвської. Будинок стоятиме майже впритул до паркану школи.

Зводитиме багатоповерхівку місцеве товариство "Стаг". На громадських слуханнях мер Комсомольська Сергій Супрун сказав, що становище міського бюджету скрутне. Влада не може відхилити пропозицію інвестора. Мер каже, що будівництво законне. Коли почнуть роботи, днями вирішить виконком міськради.

Зараз ви читаєте новину «Замість дитячого майданчика збудують багатоповерхівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути