Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2007 19:19

Закриють один із кращих дитсадків

У червні мають ліквідувати полтавський дитсадок N9 на вул. Дослідній. Заклад належить місцевому турбомеханічному заводу. Це підприємство викупив сумський концерн "Укрросметал".

Дитсадок "Теремок" вважається одним із кращих у місті. У ньому якісні меблі та іграшки, є басейн. Добре годують. Колись тут виховували 260 дітей. Нині — 100. Щоб улаштувати дитину в садок, батьки записуються в чергу. Місць не вистачає, але керівництво заводу не дозволяє відкривати нові групи.

У "Теремку" 19 працівників. Півроку, як скоротили методиста.

— Два роки тому садок уже закривали. Сказали, у ньому мало дітей робітників заводу, — каже один із працівників підприємства, дитина якого ходить до "Теремка". — Тоді ми його відвоювали.

За тиждень до наказу про ліквідацію закладу начальник управління соціальної сфери заводу Дмитро Гарбар запевняв "ГПУ", що закриття садка — чутки.

— 30 березня відбулися збори батьківського колективу "Теремка", — розповідає керівник прес-служби Полтавської міської ради Віктор Кикоть, 50 років. — Мер Андрій Матковський сказав, що місто готове взяти заклад у комунальну власність. Про умови передачі тривають перемовини.

Зараз ви читаєте новину «Закриють один із кращих дитсадків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути