пʼятниця, 15 лютого 2008 15:56

За сільських голів боротимуться по 11 кандидатів

Із минулого понеділка в селах Байрак Диканського, Вовчик Лубенського, Бутенки та Світлогірське Кобеляцького районів працюють виборчі дільниці. 16 березня позачергово обиратимуть сільських голів.

У списках кандидатів переважно працівники сільського господарства та підприємці. Найбільше претендентів на голів Бутенків і Вовчика. Там балотуються по 11 осіб.

— Хочу, щоб усе сміття в Бутенках вивозилося на єдине звалище. Воно санкціоноване й огороджене. А то зараз висипають де заманеться, бо до звалища нібито далеко їхати, — каже кандидат на голову, головбух Бутенківської сільради Тетяна Миргородська, 41 рік. — Ще треба на вулицях повісити ліхтарі.

Очолювати Бутенківську сільраду хочуть також двоє нинішніх її працівників і колишній голова Микола Скрильник, який півроку тому звільнився й перейшов працювати заступником начальника обласного управління ДАІ.

У Світлогірському змагаються четверо. Нині там головує 50-річний учитель за фахом Віктор Жук. У разі перемоги він візьметься за газифікацію села та ремонт спортзалу. Кандидат В"ячеслав Охріменко, 53 роки, чотири роки був сільським головою. 2006-го його змінила Світлана Ляпка. Охріменка тоді поставили землевпорядником, а невдовзі звільнили.

— Тільки кадри перетрусила й пішла, — говорить секретарка територіальної виборчої комісії Галина Свіщ. — Тепер судиться з Охріменком за незаконне звільнення.

На посаду Байрацького голови троє кандидатів. Серед них — нинішня секретарка Лідія Павленко.

Зараз ви читаєте новину «За сільських голів боротимуться по 11 кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути