четвер, 10 квітня 2008 19:03

За 100 гривень обстежують весь організм

— Людина в одязі сідає у крісло й одягає спеціальні навушники. Праву руку кладе на металеву пластинку, в ліву бере металевий стержень, — розповідає менеджер приватного комп"ютерного діагностичного центру в Пирятині Тетяна Колесник, 34 роки. — Через годину знає всі свої хвороби.

У центрі перевіряють стан систем організму.

— Часто приходять люди, які довго лікують хворобу. Після діагностики виявляється, що лікували не той орган, — зауважує Колесник. — Можемо попередити деякі недуги. Комп"ютер показує, що в людини підвищився цукор у крові, вказує на віруси, бактерії та найпростіші організми.

Повне обстеження триває щонайменше три години. Коштує 100 грн. За тестування однієї системи організму слід заплатити 40. Наприкінці діагностики пацієнтові видають кольорову роздруківку.

— На ній зображені органи з різними позначеннями. Світло-жовті та помаранчеві кружечки свідчать про нормальний стан, — каже жінка. — Червоні шестикутники сигналізують про негативні зміни в організмі. Коричневий квадрат і чорний трикутник означає, що хвороба прогресує.

Центр розташований у приміщенні колишньої пекарні.

Зараз ви читаєте новину «За 100 гривень обстежують весь організм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути