середа, 16 січня 2008 18:40

Водіїв штрафують за переобладнані маршрутки

Через заборону використовувати на міжміських маршрутах переобладнані з вантажних мікроавтобуси водії Кременчука погрожують страйком. Державтоінспекція штрафує їх на 1,7 тис. грн.

— Якщо в техпаспорті стоїть літера "П", тобто переобладнаний, навіть балакати не хочуть, — розповідає водій маршрутного таксі Кременчук—Полтава. Називати прізвища не хоче.

В області пасажирів возять 800 переобладнаних бусів. Такими ж є майже 80% маршруток, що їздять із Кременчука до Полтави, Харкова, Києва, Дніпропетровська. Майже всі мають протоколи дослідження переобладнання, ліцензійні картки на перевезення.

— В один день переобладнані маршрутки ніхто не зніме з рейсів, — пояснює голова автоінспекції області Володимир Кужіль. — Хто вже уклав з владою договори на перевезення — доїжджатимуть визначений термін. У продовженні угод таким перевізникам відмовлять. Штрафи сплачують ті, хто має неправильно оформленні документи на міжміські перевезення. Навіть якщо не взяв путівки — треба платити.

Зараз ви читаєте новину «Водіїв штрафують за переобладнані маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути