середа, 08 жовтня 2008 18:53

Вікторія Хоценко згоріла в сіннику

6 жовтня поховали 3-річну Вікторію Хоценко з села Грушине Хорольського району. Напередодні дитина згоріла в сіннику.

— О 15.40 прийшло повідомлення, і хлопці виїхали на пожежу. Горів сарай, у ньому було скирдовано близько півтонни сіна в тюках. Коли гасили пожежу, спочатку й мови не було, що зникла дівчинка. А під кінець сказали, що нема маленької дівчинки. Ми із сусідами та міліцією почали її шукати по кукурудзяному полю, грядках, дворах. Раптом чую крики на весь двір. Почали розгрібати сіно і побачили дитину під ним, — розповідає інспектор державного пожежного нагляду Хорольського райвідділу Міністерства надзвичайних ситуацій Сергій Плужник, 26 років.

У неділю батьки Вікторії допомагали односельчанці переносити буряки з городу в погріб. Потім сіли їсти. Діти бігали на подвір"ї. Через деякий час вони почули запах диму, побачили, що горить сіно й почали його гасити самотужки. Перехожий викликав пожежників.

— 8-річний брат загиблої дівчинки бачив, як вона бігала по двору із сірниками, — продовжує Плужник. — А в сараї в тюках лежало півтонни сіна. Виходить, що вона підпалила нижній. Він вигорів, а верхні тюки попадали на неї.

Батьки Віки — 27-річний Руслан Левченко і 31-річна Тетяна Хоценко — не одружені, мають у Грушиному хату. Руслан працює на фермі місцевого господарства, Тетяна безробітна. Віка — їх спільна дитина. Від попереднього шлюбу жінка має 11-річного Сашка, Марину, 9 років, і 7-річного Толика.

— Багатодітна родина, в нас на обліку стоять як малозабезпечені. Але сім"я звичайна, діти доглянуті, — каже голова сільради Станіслав Барило, 42 роки.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Хоценко згоріла в сіннику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути