Ексклюзиви
вівторок, 01 липня 2008 18:43

Юрія Якубу забив до смерті начальник

20 червня в селі Богданівка Новосанжарського району завідуючий гаражем тракторної бригади агропідприємства "Елеватор "Чиста криниця" Валерій Горошко побився з підлеглим водієм 31-річним Юрієм Якубою. Той упав на землю й ударився головою. Від отриманого удару помер.

У п"ятницю ввечері на тракторній бригаді чергували чотири водії. Перевірити їхню роботу прийшов Горошко. Між ним та Якубою виникла сварка. Потім чоловіки почали битися. Інші водії їх розборонили.

Наступного ранку чоловіки знову зустрілися в гаражі. Якуба вчепився до Горошка. Хотів, щоб той пояснив, за що його вчора облаяв. Чоловіки почали битися. Водій ударив начальника в обличчя. Той штовхнув Юрія. Водій упав. Горошко підняв Якубу та знову вдарив. Юрій упав і знепритомнів.

Водії викликали медсестру. Вона оглянула Юрія і сказала, що чоловік мертвий. За попереднім діагнозом медиків, смерть настала від закритої черепно-мозкової травми, крововиливу в мозок.

Наступного дня Юрія Якубу поховали в сусідньому селі Мар"янівка. Там він жив із дружиною та двома малими дітьми. Завідуючого гаражем одразу після пригоди забрали до лікарні. У нього стався серцевий напад. Медики не дозволяють міліції допитувати Горошка. Його можуть звинуватити у вбивстві з необережності. Матеріали слідства передали до слідчого відділу обласної міліції.

Зараз ви читаєте новину «Юрія Якубу забив до смерті начальник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути