четвер, 22 травня 2008 21:36

Учасникам війни виплачують одноразово 65 гривень

"Звертаюся до вас у справі своєї матері Ганни Малюги. У "Полтавській газеті по-українськи" від 18 квітня цього року прочитала про отримання разової допомоги ветеранам війни і не зрозуміла, чому мою матір обділяють. Вона — учасник війни і вдова учасника бойових дій. У 2007 році як вдова вона мала отримати 150 гривень, а дали 50. У цьому замість 170 гривень отримала тільки 65. Надсилаю копію посвідчення мого батька — Володимира Малюги, який помер 1996 року.

Анастасія Воловська, с. Бугаївка Полтавського району".


— Ганна Малюга отримала 65 гривень, оскільки має статус учасника війни, — пояснює Наталія Велика з Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації. — Жінка пише, що її мати — вдова учасника бойових дій. Ганна Захарівна матиме право на отримання допомоги як член сім"ї померлого учасника бойових дій, якщо її чоловік за життя був визнаний учасником бойових дій та інвалідом і підтверджуючі документи є в управлінні соціального захисту. Ще одна обов"язкова умова — жінка не повинна мати другий шлюб. Тільки при виконанні цих трьох умов можна отримати допомогу 170 гривень.

Якщо маєте відповідні документи, донесіть їх у районне управління соцзахисту за місцем проживання.

Зараз ви читаєте новину «Учасникам війни виплачують одноразово 65 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути