Ексклюзиви
субота, 03 листопада 2007 07:10

У Віктора Сенчила згоріла літня кухня

— Чоловік зібрався протопити піч у літній кухні. Але димохід давно ніхто не чистив і не перевіряв. Це спричинило пожежу, — розповідає Олександр Чекригін із Головного управління МНС Полтавщини.

Пожежа сталася минулої неділі. У 38-річного Віктора Сенчила з села Дейманівка Пирятинського району згорів дах літньої кухні. Вогонь знищив меблі й одяг. Загалом на суму 1,5 тис. грн.

— На стінках старого димоходу було багато тріщин. Через них жаринки потрапили на дерев"яне перекриття даху і шифер, — пояснив Чекригін.

Віктор Сенчило у старій батьківській хаті мешкає сам. Із двома дружинами розлучився.

— Він бомжуватий трохи, — розповідають у Дейманівській сільській раді. — Попропивав усе, що можна. Його хата згоріла, тому перейшов жити в літню кухню. Хтозна, як воно  загорілося. Там навіть і плити газової не було. Піч стояла, але топити її неможливо, бо на ній не було верхніх плит і піддувала.

З початку року в Полтавській області через несправне пічне опалення та електроприлади сталося 95 пожеж. Вісім із них — у жовтні.

— Найчастіше пожежі виникають через несправність димоходів. Люди не перевіряють їх, не ремонтують. Часто використовують саморобні електрообігрівачі, — пояснює інспектор Центру пропаганди обласного управління МНС Вікторія Свірідова.

Зараз ви читаєте новину «У Віктора Сенчила згоріла літня кухня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути