четвер, 25 листопада 2010 16:34

У новобудові розкупили всі одно- та двокімнатні квартири

Автор: фото: Микола МАРЧЕНКО
  Будівельники Сергій Соболєв (ліворуч) і Сергій Прохоренко рівняють землю на газоні перед новобудовою в центрі Миргорода
Будівельники Сергій Соболєв (ліворуч) і Сергій Прохоренко рівняють землю на газоні перед новобудовою в центрі Миргорода

У Миргороді готують до здачі в експлуатацію новий 108-квартирний житловий будинок на дев'ять поверхів. Офіційна дата прийому 1 грудня. Одно- та двокімнатки розкупили. Їхніми власниками стали переважно миргородці. Не продали 30 трикімнатних.

— Купила для сина однокімнатну квартиру на сьомому поверсі, — розповідає миргородка, не називається. Вона — підприємець. — Мала заощадження то й вклала, щоб інфляція грошей не з'їла. Заманили під 10 відсотків кредиту, а тепер, як половину суми внесли, виявилося, що треба платити 20. Доведеться якось викручуватися. Залишилося заплатити 70 тисяч гривень. Не жалкую, бо будинок хороший, новий та перспективний.

Багатоповерхівка неподалік центру міста. За 40 м від неї — школа, поряд дитсадок та супермаркет.

Тепер біля новобудови проводять опоряджувальні роботи. Зводило його Полтавське приватне підприємство "Ангро-Нафта". Планує поряд побудувати ще кілька 9-поверхівок.

— Будівництво розпочали у грудні 2007 року. Дім цегляний, зведений за новітніми технологіями, — розповідає 34-річна Людмила Габідулліна, менеджер із продажу забудовника. — Товщина зовнішніх стін 72 сантиметри. Всередині міститься 10-сантиметровий утеплювач.

Вона каже, в кожному помешканні встановили двоконтурний котел та батареї опалення. У всіх квартирах вхідні двері броньовані. Підведені вода, каналізація, світло. Сантехніки немає.

— Її установка не раціональна. Клієнт заплатить за сантехнічні вироби, а потім купує ті, які до вподоби, витрачаючи знову кошти, — пояснює. — Те ж саме і з підлогою та стінами. Одні хочуть, щоб був лінолеум, а інші віддають перевагу ламінату.

Однокімнатні помешкання площею 43 кв. м продавали за 240 тис. грн.

Трикімнатні мають площу від 72 до 89 "квадратів". Їх продають у залежності від поверху від 4800 до 5225 грн за 1 кв. м. Загалом трикімнатка обходиться у 346 тис. грн.

Мешканці нові квартири обживати не почали. Чекають офіційної здачі в експлуатацію.

Зараз ви читаєте новину «У новобудові розкупили всі одно- та двокімнатні квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути