четвер, 25 грудня 2008 16:29

У м"ясо по-французьки додають чорнослив і курагу

Директор Полтавського художнього музею (Галерея мистецтв) 48-річна Ольга Корчакова на новорічні свята готує м"ясо по-французьки. У нього жінка додає чорнослив і курагу.

— Так набагато смачніше виходить, — каже вона. — Причому всі інгредієнти я кидаю на око.

Для страви Корчакова купляє філе зі свинини. Відбиває, солить і перчить. Ріже кружечками цибулю.

— Ллю на сковорідку олію, викладаю туди м"ясо, кружальця цибулі, зверху кладу курагу, чорнослив і твердий сир. Найчастіше купую "Російський" Пирятинського сирзаводу, — продовжує господиня. — Зверху все це поливаю майонезом і ставлю в духовку. Як сир зарум"яниться і візьметься корочкою, можна виймати.

Зараз ви читаєте новину «У м"ясо по-французьки додають чорнослив і курагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути