Четвер, 25 грудня 2008 16:29

У м"ясо по-французьки додають чорнослив і курагу

Директор Полтавського художнього музею (Галерея мистецтв) 48-річна Ольга Корчакова на новорічні свята готує м"ясо по-французьки. У нього жінка додає чорнослив і курагу.

— Так набагато смачніше виходить, — каже вона. — Причому всі інгредієнти я кидаю на око.

Для страви Корчакова купляє філе зі свинини. Відбиває, солить і перчить. Ріже кружечками цибулю.

— Ллю на сковорідку олію, викладаю туди м"ясо, кружальця цибулі, зверху кладу курагу, чорнослив і твердий сир. Найчастіше купую "Російський" Пирятинського сирзаводу, — продовжує господиня. — Зверху все це поливаю майонезом і ставлю в духовку. Як сир зарум"яниться і візьметься корочкою, можна виймати.

Зараз ви читаєте новину «У м"ясо по-французьки додають чорнослив і курагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 533
Голосування 31 жовтня, Усик - Чисора. Як закінчиться бій?
  • 1) перемогою Усика за очками
  • 2) перемогою Усика нокаутом
  • 3) перемогою Чисори за очками
  • 4) перемогою Чисори нокаутом
  • 5) нічиєю
Переглянути