Ексклюзиви
четвер, 28 червня 2007 07:11

У Градизьку збудують рибний павільйон

Другий місяць стоїть закритим найбільший стихійний рибний ринок області в селищі Градизьк Глобинського району. Тепер рибою на ньому торгують нелегально.

— Нам казали, що ринок закриють на час нересту, а тепер заявляють, — ринок вобще некачествений. Ми змушені торгувати з-под поли, — скаржиться 38-річна продавщиця риби Галина Григорівна.

Селищний голова Василь Компанієць каже, що для торгівців рибою треба збудувати крите приміщення, провести каналізацію, водогін. Рибу постачатиме місцевий рибгосп "Прибій" або легальні підприємці. Товар перевірятиме санстанція. Продавці оформлюватимуть спеціальний дозвіл, який коштує 200 грн.

Від нинішнього базару до найближчих хат — 10 м. Через це його неможливо розширити. Під новий ринок із автостоянкою знайшли 2 га землі за 500 м од автостанції на перетині Київської та Героїв Дніпра. Тут планують звести і рибний павільйон. Забудовника визначать на конкурсі.

Зараз ви читаєте новину «У Градизьку збудують рибний павільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути