Ексклюзиви
четвер, 23 серпня 2007 07:13

У Алли Яценхей залишилося троє синів

Минулого понеділка в селі Новофедорівка Чутівського району від серцевого нападу померла 39-річна Алла Яценхей. Її чоловік Анатолій напередодні пропив зарплату. З неї жінка мала виплатити кредит на бензопилу.

— У них не було газу, топили дровами, — каже депутат сільради Світлана Ісип, 47 років. — Алла так плакала. Не знала, де брати гроші.

У жінки прихопило серце, коли вона прала.

— Її Только часто запивав. Років чотири тому вона навіть у Полтаву від нього втікала, — каже член виконкому сільради Ніна Павленко.

Алла та її чоловік виховували синів Тимура й Анатолія. Три роки тому взяли під опіку 14-річного Альберта Бабуріна, хлопчика з неблагополучної сім"ї.

— Ми їй говорили: "Аллочко, у тебе ж своїх двоє". А вона: "А він уже й так давно в мене живе", — пригадує Павленко. — Альберт учився в одному класі з її Толіком. Було прийдуть разом, вона його й нагодує, й одежину купить.

Аллу та її молодшого брата Олександра ще в шкільному віці покинула мати. Дітей виховувала бабуся. Згодом жінка працювала завклубом, кухарем у  кафе, сторожем у колгоспі. Останнім часом займалася господарством — тримала двох корів, свиней, птицю.

В Анатолія через пиятики можуть забрати дітей.

Зараз ви читаєте новину «У Алли Яценхей залишилося троє синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути