Ексклюзиви
четвер, 15 травня 2008 20:13

Тисячу книг подарували бібліотеці Гадяча

Гадяч зайняв перше місце у всеукраїнській акції "Книжкова хвиля". 2 квітня до Всесвітнього дня дитячої книги юні читачі міста вийшли на вулицю. Вони створили живий ланцюг. Кожен тримався за книжку, що тримав у руці сусід. Також провели фестиваль мов і культур різних народів. У райцентрі акцію організовували заввідділом культури райдержадміністрацій 53-річна Тетяна Гузій і бібліотекар центральної районної бібліотеки ім. Лесі Українки Катерина Кувшинова, 44 роки.

За перемогу столична Національна дитяча бібліотека передала до райцентру тисячу книжок і брошур.

Із обмінного фонду районній і сільським бібліотекам Гадяччини виділили твори Марка Твена, Євгена Маланюка, Ясі Ніконової, Дмитра Савицького. Багато народних казок та оповідань, книжки для дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку. Уся література українською мовою.

Торік Гадяч один із перших став учасником "Книжкової хвилі". У святкуванні взяли участь понад 2 тис. жителів міста. За їхню ініціативу дирекція Національної дитячої бібліотеки безплатно передала до райцентру 1,5 тис. книжок. У книгосховищах бібліотеки літературу дозволили відбирати безпосередньо гадячанам.

Зараз ви читаєте новину «Тисячу книг подарували бібліотеці Гадяча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути