четвер, 12 червня 2008 17:33

Телефонна служба "09" надаватиме довідку по області

Довідкова служба "09" міст Полтави і Кременчука майже місяць працює з перебоями: або постійно зайнято, або з"єднання з оператором неможливо дочекатися.

Набираю 09, автовідповідач жіночим голосом повідомляє: "Шановний абоненте! Вам відповідає довідкова служба "09". Будь ласка, чекайте з"єднання з оператором". Кожні 12 секунд голос нагадує: "Чекайте з"єднання". За 2 хв. у слухавці чути короткі гудки — роз"єднали. Набирала поспіль п"ять разів. Щоразу — один і той же результат.

— Це тимчасове явище перехідного періоду, — каже заступник директора з маркетингу Полтавської дирекції "Укртелекому" Наталія Северин. — За 5–10 днів плануємо усунути недоліки. Зараз проводиться централізація усіх довідкових служб області. На Полтаву вже переключили Карлівку, Машівку, Чутове, Нові Санжари, Решетилівку, Велику Багачку, Лохвицю, Диканьку і Кременчук. До кінця місяця, у крайньому разі, до 15 липня переключимо усі 25 районів області. Споживачі цього не відчують. Вони як набирали 09, так і набиратимуть. Оплата здійснюватиметься за міським тарифом.

Телефонну довідку можна буде отримати не тільки по своєму району, як було раніше, а й по області.

Зараз ви читаєте новину «Телефонна служба "09" надаватиме довідку по області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути