четвер, 08 листопада 2007 07:01

Таксисти не хочуть їхати на дальні виклики

Три тижні тому полтавські служби таксі через подорожчання пального підняли ціни на 30–50 коп. за 1 км. Нині такса становить до 1,3–1,6 грн за 1 км.

У службі таксі "067" ціна виклику залишилася старою — 3 грн. Але вартість проїзду за кожен кілометр підняли з 1 до 1,3 грн.

— Через дорогий бензин страждає і водій, і пасажир, — пояснює директор служби таксі "067" Віктор Хоружий, 63 роки. — Водії не хочуть приймати дальні виклики, бо зароблене ледь покриває витрати.

Хоружий зауважує, подорожчало не лише пальне, але й газ. На початку року водії автомобілів із газовою установкою за 1 л газу-пропану платили 1 грн, зараз — 2 грн.

Газова установка для машини коштує понад 1 тис. грн. Із цього року на користування нею треба брати річний дозвіл ДАІ за 250 грн.

— Кількість клієнтів не зменшилася, — говорить Хоружий. — Але через зростання ціни на пальне ледь вдається покривати витрати.

Зараз ви читаєте новину «Таксисти не хочуть їхати на дальні виклики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути