Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 17:10

Студенти провели конкурс бутербродів

Автор: фото: Наталія Панченко
  Кафедра інформаційних систем і технологій Полтавської аграрної академії на виставці представила бутерброди у вигляді ноутбука, мобільного телефону та рушника
Кафедра інформаційних систем і технологій Полтавської аграрної академії на виставці представила бутерброди у вигляді ноутбука, мобільного телефону та рушника

Минулої п"ятниці, в останній день тижня факультету економіки та менеджменту, у Полтавській державній аграрній академії відбулася виставка студентських бутербродів.

— Тиждень факультету проходить щорічно, але заходи постійно змінюються, — розповідає студдекан факультету економіки та менеджменту 19-річна Наталія Панченко. — Торік представляли кондитерські вироби.

У виставці бутербродів взяли участь 30 груп та шість кафедр факультету. Бутерброди із хліба, м"яса, ковбаси, сиру, оливок, овочів та зелені готували студенти і викладачі. Продукти купували за власні гроші.

Студенти готували бутерброди у вигляді мобільних телефонів та калькуляторів, корабликів із вітрилами з сиру, мордочок звірів, метеликів. На одну тарілку нічого не поклали. Підписали її "Бутерброд-невидимка". Також намазали хліб маслом та поклали густий шар червоної ікри — "Бутерброд нового українця". Багатьом сподобався рулон туалетного паперу — "Серветка студента на всі випадки життя".

— Приготуванням одного бутерброду не обмежувалися. Презентували по три-чотири витвори, — говорить Панченко.

Бутерброди оцінювала комісія у складі декана факультету, доктора економічних наук Ольги Сосновської та ректора академії, професора Віктора Писаренка.

— Майже всім учасникам дали грамоти. Призів не було, — каже Наталія. — Коли декан роздавала номінації та вручала грамоти, сказала: "А тепер я надаю вам можливість знищити свої витвори мистецтва". І всі дружно пішли їсти бутерброди. Мені найбільше сподобалися "Українські годувальниці". Цей бутерброд присвячений пам"ятнику свиням, який стоїть у дворі нашої академії.

Зараз ви читаєте новину «Студенти провели конкурс бутербродів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути