середа, 20 серпня 2008 18:21

Сто випускників стали студентами

Цьогорічні випускники навчально-виховного комплексу в Нових Санжарах організували 14 серпня зустріч, щоб розповісти до яких вузів вони вступили. Зі 126 школярів 100 стали студентами вищих навчальних закладів. Навчально-виховний комплекс випустив п"ять 11 класів.

— Найбільше пощастило 11-А та 11-Б, — перемовляються між собою вчителі на зустрічі. — Не дарма ми їх називали вундеркіндами. У них — найбільше студентів. У 11-А всі 30 учнів вступили до вузів.

Випускниці 11-А класу — Аліна Гудзь, Олена Гужва, Марина Корячко, Тетяна Малич, Ганна Малько, Анна Огуй, Янiна Харченко вчитимуться на педагогів.  Єдиний у районi президентський стипендiат Артем Охрей став студентом бiологiчного факультету Київського нацiонального унiверситету. А Дарiя Бiлокiнь буде навчатися в лiнгвiстичному унiверситетi.

У 11-Б — 29 із 31 учня також вступили до вищих навчальних закладiв, решта двоє — до технiкумiв. В інших трьох класах студентів вузів дещо менше.

— На тестуванні школярі показали хороші результати, — хвалиться директор комплексу Микола Решетило. — Чого вартий наш учень Артем Охрей, який набрав на тестах 398 балiв із 400 можливих. Іншi діти теж значно перевершили прохiдну планку.

Класним керівникам Аллі Білоконь та Надії Руденко випускники подарували букети квітів.

Зараз ви читаєте новину «Сто випускників стали студентами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути