Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2008 18:18

Спортзал відремонтують за мільйон гривень

У неопалюваному спортзалі села Куйбишеве Оржицького району тренуються 50 учнів місцевої школи. Зал розмішений у приміщенні недобудованого ще за радянських часів спорткомплексу.

Його зводив колишній радгосп, але в 1990-х фінансування припинилося. Це дво- та частково триповерхова будівля, де планували відкрити кінозал, басейн, лекційну кімнату та спортзал.

— Із 1994 працює лише спортзал. Він ніколи не опалювався, бо котельню так і не добудували, — розповідає голова Куйбишевської сільради Микола Баран, 57 років. — Через постійні перепади температур дах почав протікати, і приміщення стало ветхим. Другу половину комплексу почали "розтягувати", місцями вже й вікон нема.

Із держсубвенції на ремонт і опалення спортзалу цього року мають виділити 1 млн грн.

У школі Куйбишевого навчається 350 дітей із шести навколишніх сіл. Частина учнів відвідують спортивні секції при школі, частина займається у спортзалі недобудованого комплексу.

— Як відремонтують спортзал, від дітей відбою не буде. Не кожна ж мати пустить сина чи дочку в холодний спортзал. А після дощів у нас підлога мокра, то ми відміняємо заняття, — каже інструктор-методист із спортивно-масової роботи агрофірми "Куйбишеве" Петро Майстровий, 43 роки. — Тренуємося переважно з футболу і трохи з волейболу.

Майстровий каже, що спортзал розрахований на тисячу спортсменів і глядачів. Тут можна проводити обласні й районні змагання.

Зараз ви читаєте новину «Спортзал відремонтують за мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути