понеділок, 14 квітня 2008 17:59

Скажена лисиця загризла собаку

3 квітня на ґанку біля відділення зв"язку в центрі села Бабичівка Глобинського району лисиця напала на приблудного собаку.

— Ми почули собаче скавчання. Думали, що гризуться між собою. Вийшли подивитися — і побачили лисицю, яка гризла собаку, — розповідає начальник Бабичівського відділення зв"язку Ніна Капинос, 47 років. — Потім листоноша пішла зачиняти двері й побачила, як до приміщення просувається гостра морда. Лисиця намагалася лапою відкрити двері. Жінка закричала. Ми вибігли, а лисиця перескочила через перила та паркан і побігла в село. Морда в неї була запінена. Люди бачили, що вона пішла в сусіднє Набережне.

Ветеринари з сусіднього села Погреби умертвили собаку. Вони обробили хлоркою двері й поріг, де була собача кров.

— Я йшла додому берегом і побачила лисицю. Потім відчула, що вона йде за мною. Приблизилася на півметра. Вигляд у неї був жалюгідний, дивний блиск в очах, — говорить начальник військово-облікового столу Бабичівської сільради Алла Грицай, 39 років. — Зрозуміла, що зробити нічого не можу. Навіть гілки поряд не було, щоб відігнати її. Знайшла лише пусту пластикову пляшку з-під пива. Пом"яла її. Тоді лисиця пішла. Може, злякалася того звуку. Згодом тварина дійшла до пошти й наробила шкоди.

Зараз ви читаєте новину «Скажена лисиця загризла собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути