середа, 11 червня 2008 18:29

Сестер Сов похвалив Володимир Гришко

15-річні близнюки Настя і Даша Сови з Лохвиці взяли участь у заключному концерті четвертого всеукраїнського фестивалю сімейної творчості "Родинні скарби України". Захід відбувся в Києві наприкінці травня. Дівчата стали дипломантами. Вони готуються до вступу в Гадяцьке училище культури.

— Наше родинне вокальне тріо здобуло перемогу на обласному етапі фестивалю, що проходив у Шишаках, — розповідає мати дівчат, учасниця тріо Ірина Сова, 41 рік. — До Києва допоміг поїхати відділ сім"ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Сови виконували народну пісню "За горою кам"яною" без музичного супроводу, на три голоси. Від Полтавщини вони приїхали одні. У складі журі був Анатолій Солов"яненко, син видатного українського тенора. Перед учасниками виступив Володимир Гришко.

— Коли він доспівував останню пісню, мама кинула мені фотоапарат. Щойно зійшов зі сцени — обійняв нас, побажав успіхів. Автограф залишив на звороті диплому. Тепер він висить у нашій кімнаті лицевим боком до стіни, — ділиться враженнями Даша. — Коли фотографувалися, помічники співака гукали його швидше їхати на наступний концерт. Він затримався заради нас.

Настя і Даша виступають удвох та у складі різних колективів, серед яких найвідоміший — "Пісенне джерело" Лохвицького Будинку культури. Вони — дипломанти обласного конкурсу "Шукаємо таланти", телевізійного конкурсу "Квадрат У шукає таланти", переможниці в номінації "Вокал-дует" фестивалю дитячої творчості "TV-старт-Полтавщина".

Зараз ви читаєте новину «Сестер Сов похвалив Володимир Гришко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути