Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 20:06

Сергія Карабута трактором переїхав товариш

— Він був добрим батьком. Любив вихідними грати з дітьми в шахи. А в будні до вечора на роботі пропадав, — каже про 45-річного Сергія Карабута з села Яцини Пирятинського району його дружина Алла, 39 років. — Він, як треба було, і за трактора сідав, і токарям помагав, і сварку в поле тягав. І того вечора думала, що на роботі затримується.

Карабут загинув 24 січня. Він вистрибнув із трактора. Чоловік сім років працював інженером на місцевому підприємстві "Рубі-Роз Агрікол Ко ЛТД". Раніше був завідуючим майстернею.

— Тракторист Микола Михно каже, що того дня Сергій попросив його після роботи проїхатися випити по чарці, — розповідає Юрій Сулаєв із обласного управління міліції. — Тракторист начебто не погоджувався. Боявся, що охорона підприємства не випустить із території. Але підкорився наказу начальника. Обидва напідпитку поверталися ґрунтовою дорогою. Карабут раптом вискочив із трактора. Микола різко загальмував, але Сергієві переїхав грудну клітку. Нині обставини пригоди з"ясовують слідчі.

У Карабута лишився 16-річний син Володимир і донька Тетяна, 19 років. Вона навчається у Київському університеті харчових технологій.

Зараз ви читаєте новину «Сергія Карабута трактором переїхав товариш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути