Ексклюзиви
пʼятниця, 06 липня 2007 07:04

Сергій Серьогін помер від інфаркту

Минулої середи справили дев"ятини по 54-річному Сергію Серьогіну, директорові Полтавської дитячо-юнацької спортивної школи N4. Колишній спортсмен помер від інфаркту.

Родом Серьогін із міста Гуляйполе Запорізької області. У 11 років почав навчатися в Республіканській спортивній школі в Києві. Займався бігом із бар"єрами.

— Відтоді життя пов"язав зі спортом, — каже головний бухгалтер ДЮСШ-4 Ірина Мазняк.

Після закінчення інституту фізичної культури працював тренером-викладачем у сільгоспінституті в Білій Церкві на Київщині. Згодом із дружиною Наталею переїхали до Полтави. Тут Серьогін був тренером, директором спортшкіл, три роки очолював управління з питань фізкультури, спорту й туризму Полтавської облдержадміністрації. Мав звання майстра спорту.

Останнім часом він жив у себе на дачі біля річки Ворскла у  приміському селі Вороніна. Створив музей своїх спортивних нагород. Коли їздив на відпочинок на море, любив ловити бичків.

У Серьогіна залишилося двоє дітей. 22-річний Олександр навчається на фінансиста в Полтавській державній аграрній академії, донька Дарина, 23 роки, закінчила цей ВНЗ зі спеціальності менеджмент. Дружина Наталія працювала в Ощадбанку. Три місяці тому подружжя розлучилося.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Серьогін помер від інфаркту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути