Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2007 15:44

Сергій Бутко служив в Афганістані

9 грудня минає 40 днів від смерті Сергія Бутка із села Вирішальне Лохвицького району. Чоловік помер 1 листопада від раку легень у 39 років.

— Йому операції навіть і не пропонували, бо був уражений корінь легень, — розповідає 37-річна дружина Сергія Світлана. Вона домогосподарка, доглядає корову, свиню та курей. — Два останні роки він не працював, отримав другу групу інвалідності.

У Сергія залишилося двоє дітей-школярів Олександр, 16 років, і 15-річна Тетяна.

Народився чоловік у селі Хитці Лубенського району. Його сестра Людмила вийшла заміж у селі Вирішальне.

— Він часто їздив до сестри. Так ми й познайомилися, — каже дружина Світлана. — Наші сестри дружили. Якось Люда запросила нас у гості. Це було восени 1991-го, а взимку того ж року ми одружилися. Веселий був і добрий. Дітей любив, для дому старався.

У Хоролі Сергій вивчився на тракториста. Два роки відслужив в Афганістані. Потім одружився, улаштувався водієм на сільгосппідприємство "Ритм" у Вирішальному. Пропрацював 10 років і перейшов монтером шляхів на місцеву залізничну станцію.

— Він був у місцях бойових дій. Та ми ніколи цю тему не чіпали, бо він не любив, — пояснює Світлана. — Знався на техніці. Лагодив мотоцикл, машину й велосипед. До початку хвороби часто їздив на риболовлю.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бутко служив в Афганістані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути