Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2008 17:13

Шаурму на ринку продають, попри заборону

Працівники Кременчуцької міської санітарно-епідеміологічної станції в ході рейду поблизу Придніпровського ринку виявили незаконний продаж шаурми, шашликів, хот-догів, пиріжків. У продавців немає відповідних документів і санітарних книжок.

— Ми оштрафували господарів точок від 51 до 425 гривень у залежності від порушень. Та навряд це для них значна сума, бо виторг непоганий. Зараз постало питання, щоб прибрати звідти торговельні місця. Але в міськвиконкомі досі не визначили, чия то територія — комунального підприємства "Міський ринок" чи Придніпровського ринку. Тому невідомо, кого наказувати за розміщені там точки, — розповідає лікар відділення гігієни харчування Кременчуцької міськСЕС Марина Кальницька, 46 років. — Хто знає, де вони беруть м"ясо. Нам вони документів на показали, а кажуть, що вони є. До того ж, торгові місця не повністю обладнані згідно санітарних вимог.

Торговці точок на рейди, штрафи та заборону не зважають. Неподалік Придніпровського ринку нині стоїть торговельна палатка, де продають шаурму, шашлик, пиріжки, сосиски в тісті, хот-доги, пончики. Навпроти розміщені лотки з подібним асортиментом. Їхні місця розташовані на землі, хоча мають бути на асфальті.

Скільки працюють незаконні торговельні точки, санлікарі не кажуть.

Зараз ви читаєте новину «Шаурму на ринку продають, попри заборону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути