Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 17:19

"Райффайзен Банк Аваль" щедрий до пенсіонерів та ветеранів Полтавщини

"Райффайзен Банк Аваль" турбується про визволителів нашої батьківщини від німецько-фашистських загарбників не лише у переддень Дня Перемоги. Підтримуючи тісні стосунки з людьми похилого віку та обласною спілкою ветеранів, до Дня міста та 65-ї річниці визволення Полтави "Райффайзен Банк Аваль" організував соціальну акцію "Щедра осінь для пенсіонерів" для ветеранів та пенсіонерів, які протягом місяця відкрили депозитний вклад у будь-якому банківському відділенні міста.

Підбиття підсумків та нагородження переможців депозитної акції відбулося 22 вересня у новому сучасному приміщенні "Райффайзен Банку Аваль" за адресою вул. Монастирська, 5а. Перед основним розіграшем призів усі присутні ветерани отримали подарункові пакети та привітання зі святом від заступника директора "Райффайзен Банку Аваль" Юрія Чуха. А всім бажаючим живий свідок Нюрнберзького процесу Йосип Гофман подарував свою книгу з автографом "Нюрнберг застерігає", яка не вийшла б у світ без спонсорської допомоги полтавської дирекції "Райффайзен Банку Аваль". Під час основного розіграшу призів ветерани та пенсіонери отримали радіотелефон, праску, чайник, радіоприймач. Головний приз — пилосос — отримав голова спілки ветеранів Володимир Яскевич.

— Зовсім не очікував отримати подарунок! — розповідає Володимир Терентійович. — Я користуюся послугами "Райффайзен Банку Аваль" вже шість років. Задоволений їхньою роботою та умовами співпраці. Подобається привітний та кваліфікований персонал. Він ніколи не залишить наодинці з невідомим для мене питанням чи невирішеною проблемою. Довіряю банку всі свої заощадження. Його послугами користуюся не тільки я та моя родина, а й багато друзів та знайомих.

В області акція "Щедра осінь для пенсіонерів" триває з 15 вересня до 15 жовтня. Всі учасники, які відкрили депозитний рахунок в одному з відділень банку на Полтавщині, в останній день акції візьмуть участь у розіграші цінних подарунків.

Нещодавно до Дня міста "Райффайзен Банк Аваль" порадував жителів району Авіамістечка чудовим подарунком. Для зручності полтавців у парку Героям авіаторам 13-ї гвардійської дивізії "Райффайзен Банк Аваль" установив 29 зручних лавок яскраво-жовтого кольору. Адже в Авіамістечку живе значна кількість людей похилого віку та молодих матерів з дітьми. Тож тепер їм буде де присісти й відпочити.

За більш ніж 13 років роботи банку в області була створена розгалужена мережа з більш ніж 50 відділень

На свято 65-ї річниці визволення Полтави від німецько-фашистських загарбників 23 вересня "Райффайзен Банк Аваль" зробив подарунок мешканцям мікрорайону Поділ, відкривши нове сучасне приміщення, збудоване за всіма міжнародними стандартами. Це дасть змогу покращити рівень обслуговування клієнтів мікрорайону, зробить його комфортнішим та організованішим.

"Райффайзен Банк Аваль" піклується також про дітей-сиріт та дітей із неблагополучних родин. Готує їм до свят подарунки та продуктові набори. Під опікою банку перебувають Полтавський інтернат N2 для дітей-сиріт. Банк забезпечує дітей усім необхідним для школи та відпочинку.

Для міста "Райффайзен Банк Аваль" за 16 років існування зробив чимало. Банк постійно займається благодійністю, ніколи не стоїть осторонь людських проблем. Пенсіонери, ветерани та інваліди війни часто звертаються до керівництва банку по допомогу. Працівники компанії ніколи не відмовляють та допомагають вирішити пенсіонерам їхні проблеми. Саме завдяки такій тісній співпраці "Райффайзен Банк Аваль" здобув прихильність не тільки в полтавців, а й у жителів усієї України.

Високу якість роботи "Райффайзен Банку Аваль" упродовж усіх років його діяльності неодноразово відзначали клієнти та експерти банківського ринку. За підсумками міжнародного фестивалю-конкурсу "Вибір року 2007" банк отримав нагороди "Іпотечна програма року" та "Депозитна програма року".

На початок 2008-го послугами банку в Україні користувалися 4,1 млн приватних клієнтів, 196 тис. представників малого та середнього бізнесу та понад 9 тис. великих корпоративних клієнтів.

За більш ніж 13 років роботи банку в області була створена розгалужена мережа з більш ніж 50 відділень. На Полтавщині клієнтами є 175,5 тис. фізичних осіб та більш ніж 8 тис. юридичних. Банк постійно вдосконалюється та підвищує якість обслуговування клієнтів завдяки професіоналізму своїх працівників та сучасних технологій.

Банкоматна мережа також не стоїть на місці. На Полтавщині працює понад 100 банкоматів і центрів самообслуговування.

Звісно, навіть не перерахувати всі види послуг, які надає "Райффайзен Банк Аваль", не можливо, — їх понад 300. Але можна бути впевненим, будь-які фінансові питання клієнтів "Райффайзен Банк Аваль" обов"язково вирішить.

Ліцензія НБУ N 10 від 11.10.2006 року

Зараз ви читаєте новину «"Райффайзен Банк Аваль" щедрий до пенсіонерів та ветеранів Полтавщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути