Ексклюзиви
четвер, 13 листопада 2008 17:31

Прибутковою у фінансову кризу буде сфера послуг

Прибутковою у фінансову кризу буде сфера послуг

Фахівці прогнозують під час фінансово-економічної кризи спад прибутків для кредитних спілок, агентств нерухомості, недержавних пенсійних фондів, будівельних компаній. Натомість, розвиватимуться види бізнесу, що дозволятимуть людям економити гроші.

— Варто розпочинати власну справу з ремонту одягу, взуття, відкривати сервісний центр, — радить Олена Адамович, керівник представництва Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в Полтавській області.

Олена Євгенівна говорить, малим фірмам варто зайнятися бізнесом, який обслуговував би великі підприємства. Виготовляти упаковку, певні деталі.

Успішними в кризу будуть фірми-посередники, які займаються поверненням боргів. Також організації, які надаватимуть юридичну підтримку під час банкрутства, ліквідації підприємств. Консультуватимуть у сфері трудового законодавства.

Збільшиться кількість клієнтів у ворожок

— Гральні заклади, підприємства, що продають горілку, тютюнові вироби, також не втратять клієнтів, покупців, — зауважує фахівець.

Прибутковою буде торгівля товарами економ-класу, одягом секонд-хенд. Не втратять прибутків власники автостоянок. Популярним стане вирощування овочів. Фахівці передбачають, з метою економії люди скуповуватимуться на ринках, а не в супермаркетах. Будуть прибутковими ломбарди, торгівля засобами самозахисту. У кризу можна зайнятися переробкою та збором вторинної сировини — макулатури, склотари. Можна організувати курси психологічної підтримки. Збільшиться кількість клієнтів у ворожок, астрологів, провидців.

Зараз ви читаєте новину «Прибутковою у фінансову кризу буде сфера послуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути