Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2011 18:20

Працівників пошти очікують скорочення

Понад 200 гадячан прийшли на зустріч із директором Полтавської дирекції "Укрпошти" Миколою Хоменком. Гадяцький центр зв'язку хотіли приєднати до Лохвицького. Городяни були проти. Після перемовин вирішили центр зв'язку залишити.

Пошту вирішили не закривати, бо місцева влада зобов'язалася надати установі фінансову підтримку — 250 тис. грн із районного бюджету і 50 — із міського. Центр зв'язку перегляне свої штати, видаткову частину.

— Якщо за кожним із 29 відділень закріпити по підприємцю, який зможе довести приміщення до ладу, питання про реформування не виникатимуть, — обіцяє Хоменко.

Від кінця грудня місто боролося за збереження пошти. Місцева влада, працівники відділення, громадськість зверталися до всіх органів вищої влади. Але марно. Доведені до відчаю поштовики за підтримки громади тричі збиралися на мітинги. У них узяли участь понад 700 городян. Лише так змогли добитися зустрічі з обласним керівництвом "Укрпошти".

Начальника гадяцького центру зв'язку Михайла Бондаренка після протестів звільнили. Це було однією з умов збереження відділення. Перед тим газети писали, Гадяцьку пошту хочуть реорганізувати через особисту неприязнь обласного керівника до Бондаренка. Керівником призначили Олександра Омельченка. Раніше він працював у гадяцькому відділенні "Укртелекому". Поштовикам повідомили про можливі скорочення.

Зараз ви читаєте новину «Працівників пошти очікують скорочення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути