Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2008 20:15

"Порш" розірвав трьох пішоходів

Уночі 5 квітня навпроти палацу дозвілля "КрАЗ" в Кременчуці автомобіль "Порш Каєн" збив слюсаря 30-річногоЮрія Сохіна та його дружину перукарку 25-річну Аліну. Під колеса потрапив також їхній кум та однокласник Юрія 30-річний Євген Брінов.

Водій автівки їхав понад 100 км/год. Пригода сталася за 50 м від пішохідного переходу, коли люди переходили проїжджу частину. Не гальмуючи, авто вискочило на газон та врізалося в залізобетонний стовп.

— Частини тіл загиблих розлетілися на всі боки, — розповідає Юрій Сулаєв з обласної міліції. — Жінці відірвало ногу, одного з чоловіків розірвало навпіл, ще одному відірвало голову, руку й ногу.

В авто спрацювали подушки безпеки. Водій 33-річний Леонід отримав закриту черепно-мозкову травму, зламав носа, а його пасажир 42-річний Ігор — струс мозку.

— Водій виліз із машини й реготав на всю вулицю. Про це люди балакають, — розповідає кременчужанка Олена. Жінка живе через зупинку від місця аварії. — Як позбирали частини тіл, приїжджала пожарка та змивала з тротуару кров.

Леоніда та Ігоря одразу доправили до лікарні. Там правоохоронці взяли їх під варту. Нині Леонід лежить в нейрохірургії міської лікарні. До нього пускають лише дружину. Під арештом чоловік був до 9 квітня. Автозаводський райсуд Кременчука відхилив прохання міліції та прокуратури продовжити арешт на 10 діб. Мотивували відсутністю підстав.

Правоохоронці повідомляють лише ім"я водія. Та на інтернет-сайті "Кременчуг на ладони" в коментарях до матеріалу "Міліціонери прибрали з дороги частини людських тіл" відвідувач сторінки назвав прізвище водія — Нефедович.

Леонід Нефедович є директором торгового дому "Тульчинка–Кременчук". Телефон підприємства не відповідає.

Авто "Порш Каєн" зареєстроване на Леоніда з 2007 року. Ціна базової моделі машини 500 тис. грн. Таких на Полтавщині є кілька.

— Водій відмовився одразу здати кров на аналіз, — розповідає швагер загиблого 40-річний Юрій Кирпа. — У відділенні буянив. Кричав, що в нього стільки грошей, що зможе купити не тільки прокурора, а й пів-України. Лікар усе ж написав у висновку, що від нього було чути спиртним. Кров узяли наступного дня. Результатів немає досі.

Загиблий Юрій Сохін працював на підприємстві "Укртатнафта".

— Юра став слюсарем п"ятого розряду — толковий хлопець, — розповідає начальник ремонтної дільниці "Укртатнафти" Олександр Чоповий. — Високий, сильний. Його любили. На похорон пішли навіть пенсіонери. Наші хлопці забирали його в морзі. Перекласти в труну не дали, бо від нього залишилися тільки голова та плечі. Навіть свічку в руки не ставили, бо не було рук.

Інший загиблий Євген Брінов — один син у родині. Батько Євгена в інтерв"ю телебаченню каже, що йому пропонували "відкупні". Чоловік відмовився. Євген офіційно ніде не працював. Власної родини не мав.

Юрія, Аліну та Євгена поховали у вівторок на Свіштовському кладовищі Кременчука. У подружжя лишився син 4-річний Костянтин. Його забрала тітка по батькові Ірина.

Зараз ви читаєте новину «"Порш" розірвав трьох пішоходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути